NEWS ALERT. [UPDATE] Accident cu doi morți în Caraș-Severin! [FOTO]

Un accident rutier, petrecut cu puțin timp în urmă pe DN68, în localitatea Iaz, s-a soldat cu decesul a două persoane.

Din primele verificări, cauza producerii accidentului a fost o depășire periculoasă. Conduc[torul unei autoutilitare cu număr de Hunedoara, care venea dinspre Hațeg, a încercat să depășească, în apropierea trecerii la nivel cu calea ferată de la intrarea în localitatea Iaz, fără să se asigure. Astfel a intrat în coliziune frontală cu un autoturism care circula regulamentar din sens opus. În urma impactului violent, mașina angrenată în depășire a acroșat doi cetățeni aflați pe marginea drumului. Unul dintre aceștia a murit pe loc. Șoferul care circula regulamentar a rămas încarcerat și în ciuda intervenției pompierilor și celor de la Ambulanță, s-a stins și el. Traficul a fost blocat, iar în momentul de față se circulă dirijat, pe o singură bandă.

accident mortal la iaz

UPDATE, ora 8.30

Primele informații oficiale transmise de IPJ Caraș-Severin schimbă total scenariul tragicului accident de la Iaz. „O autoutilitară, din cauza vitezei neadaptate într-o curbă, s-a răsturnat peste două autoturisme care erau parcate pe marginea drumului. În fața acestora se aflau trei persoane. Două dintre ele au fost lovite de autoutilitară, una decedând pe loc. În urma impactului violent, autoutilitara a fost proiectată pe partea carosabilă, intrând în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar din sens opus. Conducătorul autoturismului BMW a rămas încarcerat, iar ulterior a decedat”, a precizat Cecilia Dăneț, reprezentantul IPJ Caraș-Severin.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157673322638151″]

1000x100 casa brutarului
banner maxagro

Celelalte două persoane aflate în parcare au ajuns la spitalul din Caransebeș, dar se află în afara oricărui pericol. Șoferul vinovat de producerea accidentului lucrează la o fabrică de pâine din județul Hunedoara și face zilnic acest traseu.

UPDATE, ora 9.00

Circulația rutieră pe DN68 Caransebeş – Oţelu Roşu, s-a reluat în condiţii normale începând cu ora 8.45.

UPDATE, 30 septembrie, ora 9.40

Conducătorul autoutilitarei implicate în accidentul rutier mortal de ieri care a avut loc pe DN 68, la intrare în localitatea Iaza fost reținut, iar ulterior față de acesta s-a 
dispus măsura arestului la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile.
tmc 640