[FOTO/VIDEO] Primul autoturism l-a lăsat să treacă, al doilea l-a lovit în plin! Pe trecerea de pietoni! [UPDATE]

Neatenția la volan face victime din nou. Un bărbat din Drobeta Turnu Severin, care lucra în Caransebeș, a ajuns la Spitalul Municipal de Urgență în această după-amiază, fiind victima unui accident rutier.

Bărbatul s-a angajat în traversarea trecerii de pietoni de pe strada Nicolae Bălcescu, a fost lăsat să traverseze de autoturismul care circula pe banda întâi de mers, însă șoferul care circula pe a doua bandă de rulare l-a observat târziu și l-a lovit în plin.

Pe trecere se mai afla o femeie care ne-a precizat că putea să fie și ea accidentată dacă se afla cu un pas mai în față.

leader board 728 x 90 px

Șoferul mașinii implicate în accident este din Reșița. Omul spune că a observat pietonul prea târziu și a încercat să-l evite. Victima a fost transportată de urgență la Spitalul Municipal cu răni la cap și membre, care nu-i pun viața în pericol.

20160929_125906[1]

UPDATE, ora 16.00

Inspectoratul de Poliție Județean Caraș-Severin aduce lămuriri cu privire la accidentul produs astăzi în Caransebeș. „Un bărbat de 43 de ani, din Păltiniș, ar fi condus un autoturism pe strada Nicolae Bălcescu, din direcția gară spre centru, pe banda 1 de mers. Ajungând la o trecere de pietoni semnalizată corespunzător, nu ar fi redus viteza și nu fi acordat prioritate de trecere unui bărbat de 28 de ani, din Mehedinți, care s-a angajat în traversarea străzii, lovindu-l”.