Începe Black Friday-ul cumpărăturilor de iarnă, la Iulius Town!

picnic iulius1000x100

Vineri, 13 noiembrie, se dă startul celor trei săptămâni consecutive cu reduceri de până la 80% la Iulius Town! Cei care deja au intrat în spiritul sărbătorilor de iarnă sunt așteptați la sesiuni de shopping ce vor fi prelungite până pe 29 noiembrie. 

Vineri 13 începe cu Black Friday la eMAG și Media Galaxy. Acestea funcționează în intervalul orar 07.00 – 21.00. Cu reduceri de 80% vin marile magazine de brand, la gama de articole de îmbrăcăminte, încălțăminte, produse de îngrijire, accesorii, cărți sau chiar electronice.

Piese vestimentare cu până la 80% mai ieftine se vor găsi la Nissa, iar prețuri cu până la 70% mai mici – la magazine precum Sofiaman, D’S Damat, Irina Schrotter, Peek& Cloppenburg, Guess, House, Serrousi, C&A, Marks & Spencer, Intimissimi, Terranova și multe altele. Inclusiv articolele sport se vor găsi la preț redus la Grid și Distinctive (până la 50% reducere) și la Hervis Sports, Vgeneration, Superdry și New Era.

leader board 728 x 90 px

Reduceri la încălțăminte oferă magazinele- Il Passo (promoții de până la 70%),  Anna Cori (reduceri de până la 60%), Tezyo, Musette, CCC, Deichamann, Ecco, Benvenuti, U-Man și Pantoful Galben, dar și restul brandurilor. Magazinele de bijuterii s-au pregătit, de asemenea, cu reduceri: 30% la Teilor,  Meli Melo (până la 20%), cu 80% vor fi reduse produsele din Optiblu și oferte se găsesc și la Interoptik Shops și Cover Shop. Pentru cosmetice și beauty, magazinele M.A.C. Cosmetics vor avea reduceri de până la 50%, Xpert Beauty de până la 70%, iar Sephora, Kiehl’s, Gerovital și celelalte branduri au oferte personalizate.

Pentru cei mici, jucării și articole cu până la 70% mai avantajoase vor fi oferite de Noriel, dar și în magazinele Chicco, Coccodrillo, Deluka, Dinoland și Big Step. Oferte pentru confortul casei vor avea magazinele de la Nobila Casa, Ximi Vogue, Cărturești și Kitchen Shop (unde prețurile vor scădea cu până la 50%).