Începe asfaltarea drumurilor la Șopotu Nou!

Administrația locală dă startul lucrărilor cuprinse în cadrul unui proiect finanțat de Ministerul Dezvoltării, prin Programul Național de Dezvoltare Locală 2.

Mai multe tronsoane de drum urmează a fi asfaltate în comuna de pe Valea Almăjului, potrivit declarațiilor primarului Păun Baba. Proiectul, derulat la nivelul primăriei, prevede reabilitarea și modernizarea a 10,7 kilometri, împărțiți astfel: 2,2 km în satul Răchita – cătunul Urzicari, 2,2 km în Valea Răchitei – fața Izvorului, 2,8 km în satul Răchita, 1,2 km în localitatea Stancilova și aproape 3 km între Valea Răchitei și limita cu unitatea administrativ-teritorială Sichevița. „Constructorul a încheiat betonarea tuburilor de scurgere a păraielor, a băgat piatră și balastru, iar din această săptămână vor începe și lucrările pentru reabilitarea și asfaltarea tronsonului de drum care duce la Sichevița”, ne-a declarat primarul comunei Șopotu Nou.

1000x100 casa brutarului
banner maxagro

În paralel, se lucrează și la așezământul cultural din Șopotu Nou. Responsabilă pentru execuția lucrărilor de aici este Compania Națională de Investiții. „Dintre toate proiectele, pot spune că acesta a mers cel mai bine, deși au existat perioade în care s-a stagnat. Dar nu ne putem plânge, pentru că lucrările sunt avansate. Nu vor fi gata până în luna iulie, contractul urmând a se prelungi, din câte am înțeles, însă sunt sigur că la final toată lumea va fi mulțumită de rezultat”, a mai spus edilul din Șopotu Nou.

tmc 640