„Încep să dispară hoții, am ajutat la schimbarea mentalității! Unii au înțeles greșit ce făcea Robin Hood!”

untitled design set 970x90 px

Valentin Armașu, președintele filialei cărășene a Partidului Ecologist Român, candidează pentru Camera Deputaților după ce el și partidul pe care l-a preluat cu doar câteva luni în urmă a ratat la doar o mână de voturi intrarea în Consiliul Județean.

PER a făcut o mare surpriză la alegerile locale în Caraș-Severin, chiar dacă n-a atins pragul de 5 la sută necesar accederii în plen, și ținând cont și de transferurile anunțate de București în ultimele săptămâni ecologiștii intră cu ambiții foarte mari în competiția electorală din 6 decembrie, pentru Parlament. „Noi, în Caraș-Severin, venim cu aceeași oameni care au muncit și în campania pentru alegerile locale, nu am adus oameni din țară, cu toate că în organizațiile din țară au venit multe nume cunoscute în ultima perioadă care ne dau o șansă majoră de a face pragul parlamentar. Important e că încep să dispară hoții, iat noi am ajutat la schimbarea mentalității, ceea este un lucru foarte bun. Noi vom arăta și în această campanie că suntem oameni serioși, nu mincinoși. Mai contează doctrine în politica românească?! Păi nu sunt azi la un partid, mâine la altul?! Unii au înțeles greșit ce făcea Robin Hood. El fura de la bogați și dădea la săraci, la noi e invers, furăm de la săraci să fim noi bogați!”, a declarat Valentin Armașu pentru expressdebanat.ro.

Liderul PER Caraș-Severin spune că ecologiștilor le-au lipsit aproximativ 100 de voturi pentru a intra în Consiliului Județean, performanță obținută după o muncă de doar câteva luni. Lucrurile se schimbă însă fundamental acum, mai ales că, spune Armașu, mutările făcute de alte partide indică clar electoratului care le sunt adevăratele intenții. Trimiterea e la PSD și Ion Mocioalcă, deloc întâmplător președintele ecologist ținând să-i transmită un mesaj lui Ioan Crina, cel care a fost înlocuit de pe lista pentru Senat după ce obținuse votul colegilor din organizație: „Poate a înțeles acum și domnul Crina cine îi sunt prietenii. Degeaba stai la mese și pleci capul jos, eu chiar am fost prietenul lui, probabil acum se va convinge și el!”

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/