Încep rezervările spre Universul Decibelilor! Open Air Festival detonează din nou Aeroportul Internațional Arad!

Cei mai tari DJ-ei, cele mai îndrăgite mixuri, nume mari ale muzicii rap, trance, tehno – toate acestea vin să transforme Aradul în cel mai fierbinte punct din vestul țării, în această vară, cu ocazia celei de-a doua ediții Open Air Festival!

Mii de spectatori din toate colțurile țării și nu numai sunt așteptați să-și dea întâlnire cu cei mai cunoscuți artiști ai momentului în același loc, deja cunoscut de melomanii din vestul țării: Aeroportul Internațional Arad. Programată să aibă loc în perioada 28-30 iunie, cea de-a II-a ediție a festivalului muzical arădean promite o călătorie de neuitat în lumea muzicii electronice, acolo unde rețetele fericirii și cele ale extazului sunt garantate.

În cadrul celui mai complex moment muzical din vestul țării, pe scena Aeroportului Internațional Arad își vor face apariția următorii artiști: Paul van Dyk, Markus Schulz, BUG Mafia, DOC, Deliric, Vlad Dobrescu, Exile și DJ Nasa, Mahmut Orhan, Burak Yeter, Swanky Tunes, Petre Inspirescu, Andrey Pushkarev, Mihigh, Barac și Tulbure.

Zona în care se desfășoară festivalul, aeroportul din Arad, propune participanților o legătură cu spațiul, navele spațiale și echipajul. Călătoria nu va fi doar una muzicală, ci toate activitățile, scenografiile și atmosfera vor fi unele care le vor aminti celor prezenți că nu există limite, că fericirea se fabrică aici. „Suntem aici să visăm, să țintim spre stele, să facem lumea un loc mai bun. Fericirea este un dar, este o stare de spirit, o emoție. Fericirea înseamnă să fiți buni, să le spuneți tuturor celor care vă sunt aproape că îi iubiți și apreciați, este un cântec pe care îl auziți pentru prima dată. Viața e un vis. Haideți să-l facem unul frumos!”, transmite Glad Varga, organizator Open Air Festival.

Arad Open Air Festival reprezintă 72 de ore de muzică live și dj set-uri, dar și multe activități pe timpul zilei și nopții, precum și activități artistice. Festivalul include o zonă de mâncare, precum și una pentru relaxare, o zonă dedicată camping-ului, propunând astfel melomanilor o experiență completă.

Numărătoarea inversă începe pe 28 iunie, la ora 19, atunci când se face controlul la sol, înaintea decolării navei spațiale muzicale.

Abonamentele se pot achiziționa în regim de Spring Sale pe: www.enterix.ro, www.myticket.ro, https://www.iabilet.ro/ și www.livetickets.ro. Prețul unui bilet începe de la 99 de lei.

Mai multe detalii despre evenimentul muzical se pot regăsi la: www.openairfestival.ro, pe pagina de Facebook a festivalului, https://www.facebook.com/aradopenair/, precum și de pe pagina de Instagram – https://www.instagram.com/aradopenair/.