„Aș invoca amnezia temporară sau lipsa de discernământ, dacă l-aș reprezenta ca avocat pe Nicolae Robu”

Amuzați, dar și îngrijorați. Așa se declară pesediștii din Timișoara, din cauza lui… „Robu Ghilotină”, după cum l-au „botezat” pe Nicolae Robu, primarul orașului de pe Bega, după tăierea cablurilor de pe stâlpii din centrul orașului.

De meserie avocat, consilierul local PSD, Luminița Țundrea, spune că, dacă l-ar reprezenta în instanță pe primarul Timișoarei, Nicolae Robu, în cazul cablurilor tăiate, ar câștiga în proporție de 99% doar dacă ar invoca o amnezie temporară sau lipsa de discernământ.

„Dacă nu respectăm legea, ne întoarcem în urmă cu 2.000 de ani, când ne căsăpeam dacă nu ne convenea ceva. Ne exprimăm dezaprobarea față de acțiunile lui Robu, nu mai suntem la grădiniță, ne așteptăm la o atitudine matură. Sancțiunile aplicate operatorilor trebuie să fie legale și nu aplicate cu forța. (…) Aș invoca amnezia temporară sau lipsa de discernământ, cu acte medicale, dacă l-aș reprezenta în calitate de avocat. Ar fi apărarea cea mai pertinentă, care mi-ar aduce în proporție de 99% un câștig într-un proces”, a declarat Luminița Țundrea.

Sursă foto principal: Constantin Duma