Încep restructurările la Colterm. Posturile a doi directori, desființate la ordinul noului director

Directorul de distribuție și cel de producție din cadrul companiei de termoficare Colterm vor fi puși pe liber, a anunțat directorul Bogdan Nanu. În total, în companie sunt șapte funcții de directori. Restructurarea va viza și alte poziții, a mai spus Nanu.  

„Am făcut o analiză temeinică a situației managementului Colterm care a permis acumularea unei datorii de 300 de milioane de lei și a închis ochii la contracte la limita legii, care au adus compania în pragul falimentului. Am ajuns la concluzia că trebuie să începem curățenia. Am comunicat deja acest lucru în interior, directorilor vizați și angajaților din conducere, și am provocat niște cutremure. Voi cere Consiliului de Administrație să aprobe restructurarea conducerii Colterm și am încredere că membrii CA pun pe primul plan revenirea economică a companiei.”, a declarat Bogdan Nanu, directorul general Colterm.

Dispoziția lui Nanu trebuie să fie aprobată și de Consiliul de Administrație al Colterm. Restructurările vor continua în companie, a mai spus Nanu.

leader board 728 x 90 px

„Vom face o analiză detaliată pe toate pozițiile, iar oamenii competenți și care lucrează vor rămâne, dar dacă vom identifica persoane care nu lucrează la randamentul normal aceste poziții vor fi restructurate.”, a explicat Nanu.

Potrivit acestuia, în fiecare zi în companie sunt câte una-două pensionări. În locul acestor persoane, pe posturile esențiale vor fi angajate altele noi, celelalte posturi vor rămâne restructurate, a conchis directorul.