Încep pregătirile pentru sezonul rece. Vom avea patinoar la Caransebeș!

Luna decembrie bate la ușă, astfel că aleșii locali din municipiul de pe Timiș și Sebeș se pregătesc din timp pentru iarna acestui an. Deja s-au luat primele decizii în acest sens.

Patinoarul din Caransebeș își va redeschide porțile pentru un nou sezon de distracție pe gheață. Consiliul Local al Municipiului Caransebeș a aprobat în ședință de lucru Regulamentul de Organizare și Funcționare al Patinoarului ce va fi amplasat în parcul General Dragalina.

Tarifele rămân neschimbate, la fel ca în anii precedenți: 5 lei ora pe gheață și 5 lei închiriatul unei perechi de patine. Grupurile organizate de elevi au intrarea gratuită. Deschiderea patinoarului va avea loc de Sf. Nicolae, în 6 decembrie.

Comments

  1. eugen says:

    Bani online! Puteti castiga bani online, cu un efort inteligent, in timpul liber! Trebuie sa aveti calculator, conexiune la internet, sa stiti sa folositi emailul, documente word si pdf. Tot aici veti invata totul gratuit! Numai cand va hotarati cu seriozitate, cereti detalii mai multe la adresa de email: daneugen93@gmail.com -Viitorul este suma pașilor pe care îi faceți, inclusiv a celor mici, ignorați sau luați în râs. – Henri Coandă.