Pregătiri pentru festivalul de la Sasca

Organizatorii festivalului le reamintesc oamenilor încă de pe acum că în luna iulie pot descoperi distracția în formă autentică la Sasca Montană. Asta pentru că urmează a doua ediție a Festivalului Rocker’s Challenge.

Iubitorii de activități outdoor, distracţie și muzică rock ar trebui să ia în calcul faptul că pe data de 6 și 7 iulie, la Sasca Montană începe distracția adevărată. Astfel că, dacă încă nu v-ați făcut planuri pentru luna iulie, acțiunea trebuie marcată pe calendar. Asta, mai cu seamă că, la cea de-a doua ediţie a Festivalului Rocker’s Challenge au confirmat deja prezența trupele Celelalte Cuvinte, Grimus,  Pixels, Mono Jacks, Officially Grasshoppers, Altar, Voices of Silence, White Walls, Bio și Sadewart.

“Încercăm să susţinem prin acest festival muzica rock de calitate, dar şi să promovăm obiectivele turistice localizate în Parcul Naţional Cheile Nerei Beusnita, prin organizarea de activităţi outdoor”, a declarat Radu Anderca, inițiatorul acțiunii. În ce privește finanțarea pentru susținerea festivalului, aceasta a fost câștigată printr-un proiect european.

În plus, turiștii vor avea la dispoziţie posibilităţi de cazare multiple: pensiuni, dar și un spațiu pentru corturi, amenajat cu toate utilităţile necesare. De asemenea, vor fi amenajate şi standuri cu vânzare de produse alimentare, băuturi, echipamente outdoor, CD-uri şi DVD-uri cu muzică.

Organizatorii evenimentului sunt Asociația Caraș Adventure, în parteneriat cu Primăria Comunei Sasca Montană, Bikeattack și Polaris.