Încep lucrările! Restricții de circulație pe mai multe străzi din Reșița

Străzile care fac legătura între bulevardele din Lunca Pomostului intră în reabilitare, astfel că se impun restricții de circulație.

Se dă startul lucrărilor din cadrul proiectului „Amenajare piste de biciclete și alei pietonale pe străzile de legătura dintre arterele majore de circulație – B-dul Revoluția din Decembrie și B-dul A. I. Cuza pentru acces la stațiile de transport în comun”. Sunt vizate străzile Gratz, George Enescu, N. Titulescu, N. Bălcescu, Bielefeld, Parâng și strada de legătură dintre N. Bălcescu și str. Bielefeld.

Restricțiile de circulație se vor institui pentru autovehicule în 3 etape, în funcție de evoluția lucrărilor. În prima etapă, începând de mâine se oprește circulația pe străzile Gratz și George Enescu. Restricția va fi valabilă până în 15 aprilie.

Termenul estimat pentru finalizarea lucrărilor din aceste zone este 15 august, acesta putând varia funcție de condițiile meteo.

Valoarea totală a proiectului este de aproape 2 milioane de euro, proveniți din fonduri europene prin Programul Operațional Regional 2014-2020.