Încep lucrările la grădinița promisă de Luca Mălăiescu

După lungi așteptări birocratice și licitații eșuate Grădinița de la Oțelu Roșu este gata de construcție. Proiectul câștigat de administrație în baza PNDL 2 are o valoare de 750.000 de lei.

S-a tărăgănat mai bine de doi ani pentru actualizări de documente și un an de zile s-a pierdut cu desemnarea firmei care va executa lucrarea. Potrivit primarului Luca Mălăiescu s-au organizat două licitații la care nu s-a prezentat nimeni, după care conducerea administrativă a purtat tratative cu Hidroconstrucția una dintre cele mai importate firme din județul Caraș-Severin, însă în zadar, astfel că acum se efectuează lucrarea după ce Primăria a semnat contractul de execuție cu o firmă locală.

În aceste zile am avut o întâlnire cu reprezentantul firmei, lucrările vor demara imediat și să sperăm că nu vor dura mult. Grădinița va fi cu program normal și va găzdui două grupe de preșcolari, care acum își desfășoară activitatea într-un spațiu de pe strada Libertății”, ne-a declarat primarul Luca Mălăiescu.

Edilul de pe Valea Bistrei ne-a mai menționat că în același Program Național de Dezvoltare Locală a mai obținut finanțare în valoare de peste 5 milioane de lei pentru asfaltarea străzilor.