Încep lucrările în Clisura Dunării. Moravița-Moldova Nouă are asfalt nou până la toamnă!

Regionala de Drumuri Naţionale Timişoara a obţinut finanţarea pentru reabilitarea DN 57, Moraviţa – limită de judeţ – Oraviţa – Nicolinţ – Moldova Nouă, după nenumărate apeluri făcute de autoritățile locale și județene.

„Cel mai probabil, licitaţia va avea loc în această primăvară, iar lucrările propriu-zise vor începe în vară. Sunt lucrări care sunt aşteptate de foarte multă vreme şi, în sfârşit, acestea vor fi executate. Drumul Naţional 57 se află într-o stare extrem de rea, spre disperarea şoferilor. Sperăm însă ca din acest an lucrurile să se schimbe”, a declarat recent preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Sorin Frunzăverde. DN 57 se află în administrarea Regionalei de Drumuri Naţionale Timişoara.

În plus, liderul de la Palatul Administrativ a mai făcut demersuri și pentru semnalizarea DN 6, Timişoara – Bucureşti, în dreptul localităţii Slatina Timiş, spre staţiunea Semenic, spre Gărâna şi staţiunea Trei Ape.

„Semnalizarea pe Drumul Naţional 6 sau Drumul European 70, spre cele trei zone turistice din Caraş-Severin, va facilita accesul turiştilor în întreaga zonă subalpină”, a mai precizat preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin.

Comments

  1. ghimpele says:

    ce usor se face pe…hartie sa gura

  2. beloia says:

    Mai draga Oana, nu te mai lasa mintita in halul asta…!
    Nu mai fi cutia de rezonanta a lui Frunzaverde…!