Incendiu la un bar din Timișoara. Mai multe persoane au fost evacuate!

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Aproape 30 de pompieri s-au mobilizat miercuri dimineață după ce un incendiu a izbucnit la un bar din Timișoara. Mai multe persoane au fost evacuate din cauza fumului gros.

Pompierii din cadrul ISU „Banat” au intervenit pentru stingerea incendiului care s-a extins la anexele unui bar de pe strada Bujorilor. „La sosirea echipajelor la locul intervenției s-a constatat că incendiul se manifesta cu ardere generalizată la niște anexe ale barului, în care au fost depozitate mai multe materiale combustibile. Datorită intervenţiei prompte, incendiul a fost lichidat înainte ca să se extindă la bar şi la spațiul de locuit de la mansardă, acestea fiind doar invadate de fum”, au transmis reprezentanții ISU „Banat”.

promovare banner maxagro

15 persoane din locuințele învecinate au fost evacuate și nu s-au înregistrat victime. Aproximativ 600 de metri pătrați au fost afectați. Pompierii militari au intervenit cu 4 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autoscară mecanică, un echipaj SMURD, 2 ofițeri şi 26 de subofițeri. Nu se cunoaște cauza de la care a izbucnit incendiul, iar autoritățile vor face acum cercetări pentru a se stabili împrejurările în care acesta a avut loc.

publicitate tmc 640
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/