Senatorul Vela îi cere iertare milionarului Dunca! În numele oamenilor mici aflați în funcții bugetare mari!

explo 1000x200

Liberalul Marcel Vela trimite primele săgeți otrăvite în 2019, către liderii Consiliului Județean Caraș-Severin și primarul comunei Turnu Ruieni, prin intermediul unei scrisori deschise adresate omului de afaceri Romeo Dunca!

Parlamentarul le-a scris lui Dunca și copiilor acestuia, care de ani buni se chinuie să dezvolte un adevărat domeniu schiabil pe Muntele Mic. Timpul ne oferă posibilitatea ca în Viitor să reparăm ce s-a făcut rău și ne obligă să respectăm ce s-a construit frumos. Este poate șansa pe care o au și autoritățile locale și județene din Caraș-Severin să priceapă că a face rău mediului privat este sinonim cu a face rău comunităților pe care le reprezintă. Lumea nu a progresat niciodată prin orgoliul și prostia liderilor, ci prin înțelepciune, dialog, armonie, pace și bunăvoire, le-a scris Vela investitorilor timișoreni.

Nu este pentru prima dată când liderul liberal vorbește despre piedicile pe care Romeo Dunca le întâmpină în demersul său pe Muntele Mic. Mai mult, Vela se arătase dispus să renunțe la mandatul de senator pentru a-l putea ajuta pe Dunca din postura de consilier județean, numai că demisia din executiv a fost imposibil de anulat. Evaluând la ceas de bilanț lucrurile inedite din anul 2018, cu valoare de simbol este pe primul loc investiția voastră de pe Muntele Mic, căreia i s-au pus atât de multe piedici, de la nivel local și județean până la cel național, de către toți oamenii mici aflați întâmplător în funcții bugetare mari. Lumea deja realizează că Romeo Dunca și copiii săi, prin finanțare personală și munca lor efectivă la târnăcop sau la manșă, prin luptă, credință și efort s-au ridicat la înălțimea munților, indiferent de piedicile și păcatele unor politruci. Ați simțit că adevărata voastră libertate locuiește în Munți și că noi toți trebuie să vedem această bătălie ca un exemplu prin care Binele învinge Răul, a transmis Vela familiei Dunca.

banner 970 x 250