Incendiu la Moldova Nouă! 15 persoane evacuate chiar în prima zi de Paşte

Două echipaje de pompieri, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, din cadrul Secției de Pompieri Moldova Nouă, au intervenit de urgență, în această dimineaţă, 19 aprilie, ora 10.45, pentru a lichida incendiul izbucnit într-un apartament de la etajul patru al unui bloc de locuinţe din oraşul de la malul Dunării aflat în proximitatea pieţei agroalimetare.

Ajunși la fața locului, pompierii militari au acționat rapid, localizând incendiul, astfel că în jurul orei 11.30, acesta a fost lichidat în totalitate. Întrucât scara blocului a fost inundată cu fum, pentru siguranța locatarilor, 15 persoane au fost evacuate.

Incendiul a distrus un aragaz, dar şi un dulap aflat în apropierea acestuia, butelia fiind imediat scoasă afară de pompieri în condiţii de siguranţă. O persoană din apartamentul în care s-a produs nefericitul eveniment a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Se pare că, cel mai probabil,  focul a fost cauzat de la picăturile de grăsime scurse de la mâncarea care era gătită pe aragaz.