Silviu Hurduzeu: Calm, responsabilitate, solidaritate și recunoștință!

Președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Silviu Hurduzeu, și-a îndreptat gândurile bune în zi de mare sărbătoare către cetățenii județului, dar în special către cei care astăzi nu sunt în jurul meselor îmbelșugate, ci în linia întâi, în războiul împotriva COVID-19!

„Vreau să mulțumesc în primul rând medicilor, asistenților, celor care lucrează în sistemul de sănătate. Ei sunt în acest moment cei mai expuși. Vreau să le mulțumesc și să-i asigur, din postura de președinte al Consiliului Județean, că facem tot ce este posibil pentru a le pune la dispoziție un minim necesar de funcționare”, le-a transmis președintele Hurduzeu cadrelor medicale.

Un gând bun al președintelui și un semn de recunoștință se îndreaptă către angajații structurilor Ministerului Afacerilor Interne: „Am fost prefect, știu ce au de făcut în acest moment. Nu este atât de vizibilă munca lor, dar vă asigur, deși poate că nu eu trebuie să fac acest lucru, că au responsabilități foarte mari și deloc ușoare. Vreau să le mulțumesc celor de la Poliție, Inspectoratul pentru Situații de Urgență, Poliția de Frontieră și Jandarmerie. Cu toții sunt implicați în acest moment și există o expunere mare a lor în fața coronavirusului”. 

Silviu Hurduzeu se adresează totodată și cetățenilor județului, exprimându-și încrederea că vor fi cumpătați, că vor respecta măsurile luate de autorități și că vor petrece Sfintele Paști fără a se expune riscurilor. „Conjudețenilor noștri le transmit, așa cum am făcut-o de la începutul crizei, calm, responsabilitate și solidaritate. Din câte am observat până acum, în Caraș-Severin nu am avut cazuri atât de grave de cetățeni care să nu respecte restricțiile impuse. Sărbători luminate!”, a transmis președintele Consiliului Județean Caraș-Severin.