Incendiu izbucnit de la o țigară aprinsă, la Timișoara! Un bărbat a murit

tigara aprinsa
stiri si publicitate cu Casino Herculane by sungarden

Un bărbat care a lăsat o țigară aprinsă a murit, luni dimineața, după ce un incendiu a izbucnit în locuința sa din Timișoara.

O țigară lăsată aprinsă i-a adus sfârșitul unui bătrân din Timișoara. ISU Timiș informează că, în această noapte, în urma unui apel la 112, la ora 03.38, a fost alertat despre producerea unui incendiu la o casă aflată pe str. Xenopol din Timișoara.

Imediat, s-au deplasat la locul intervenției 14 subofițeri cu o autospecială de primă intervenție și comandă, o autospecială de stingere și trei ambulanțe SMURD, de la Detașamentul 2 de Pompieri Timișoara.

promovare banner maxagro Stiri cu Muzeul din Timisoara

La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta la o încăpere din casă, fiind surprinsă o persoană, un bărbat în vârstă de aproximativ 74 ani. Persoana a fost evacuată și predată în stare de inconștiență echipajului medical. După finalizarea manevrelor de resuscitare, acesta a fost declarat decedat de către medicul de pe ambulanța SMURD”, a transmis ISU Timiș.

În urma incendiului, a ars o cameră pe o suprafață totală de aproximativ 12 mp. Pompierii au stabilit că incendiul s-a produs, cel mai probabil, de la o țigară lăsată aprinsă.

Stiri si Publicitate, joburi in Timisoara si Resita STPT job 1000x200 Stiri si Publicitate in Timisoara si Resita 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/