Incendiu în Laboratorul Spitalului Județean Timișoara

Incendiu la Spitalul Judetean Timisoara
stiri si publicitate cu Casino Herculane by sungarden

În Laboratorul Spitalului Județean Timișoara de la etajul I a izbucnit un incendiu. Din primele informații, aici nu se aflau pacienți.

Alarma s-a dat joi după masă și imediat la unitatea sanitară s-au deplasat pompierii cu mai multe autospeciale de stingere. Incendiul a fost localizat rapid și lichidat. Nu s-a manifestat cu flacără, ci doar cu fum.

Nu a fost nevoie nici de evacuarea vreunei persoane din spital și nu s-au înregistrat victime.

Se pare că incendiul a fost provocat de un prelungitor.

Update, ora 15:45

promovare banner maxagro Stiri cu Muzeul din Timisoara

„A fost alertat Detașamentul 1 de Pompieri Timișoara și s-au deplasat la locul evenimentului 3 ofițeri și 22 subofițeri cu o autospecială de primă intervenție și comandă, trei autospeciale de stingere, o autoscară mecanică de lucru și salvare de la înălțime, un echipaj CBRN, o ambulanță SMURD și una SAJ. La sosirea echipajelor de intervenție la locul evenimentului s-a constatat că incendiul se manifesta cu degajări de fum.”, a transmis ISU Timiș.

Pompierii spun că incendiul s-a produs de la un conductor electric al unui aparat de uscare a mâinilor aflat în încăperea unui grup sanitar din laboratorul situat la etajul 1.

incendiu în laboratorul spitalului județean timișoara 3

Foto: ISU Timiș

Stiri si Publicitate, joburi in Timisoara si Resita STPT job 1000x200 Stiri si Publicitate in Timisoara si Resita 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/