CCIA Timiș lansează o nouă serie a cursului gratuit de competențe digitale

Camera de Comert si Agricultura Timisoara (CCIAT), sediul din Piata Victoriei
1000x100 resita 02

Noua serie a cursului gratuit de competențe digitale, nivel de bază, se va desfășura în perioada septembrie-octombrie 2023. 

Cursul vizează dobândirea, într-o manieră concentrată și eficientă, de competențe digitale specifice din sfera sistemelor de operare și a suitelor de aplicații Office, de gestionare a documentelor electronice și utilizare a Internetului, atât de necesare la locul de muncă,  respectiv:

  • Utilizarea unui sistem de operare
  • Competențe de bază despre hardware
  • Prelucrarea și gestionarea de documente electronice, schimb de informații electronice
  • Competențe de bază pentru utilizarea internetului
  • Utilizarea rețelelor sociale personale sau profesionale
  • Utilizarea serviciilor digitale gratuite oferite de diverse companii
  • Securitatea cibernetică, introducere în securitatea sistemelor informatice.

Cursul are o durată de 120 de ore: 40 de ore de teorie (desfășurate fizic la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT, Timișoara, bdul. Eroilor de la Tisa nr. 22) și 80 de ore de practică desfășuate online. Orele de curs se vor desfășura de luni până vineri, după ora 16.

La curs pot participa: societăți comerciale/angajatori care activează în domeniile cu potențial economic competitiv conform SNC și SNCDI, din județele Timiș, Arad și Hunedoara; angajații acestora care îndeplinesc condițiile de eligibilitate.

publicitate tmc 640

Cursul este organizat în cadrul Proiectului „DIGITALIZĂM VESTUL” de sprijinire a angajaților și angajatorilor din Regiunea Vest în domeniul alfabetizării digitale și a TIC, prin: furnizarea de programe de formare a competențelor digitale și de evaluare și certificare a competențelor profesionale obținute pe alte căi decât cele formale; determinarea necesarului de formare profesională în domeniul TIC; organizarea de programe de învățare la locul de muncă.

Detalii privind înscrierea pot fi obținute la tel. 0372.185.285 și/sau e-mail: lbarbu@cciat.ro și/sau ccoroian@cciat.ro.

Informații detaliate despre proiect sunt disponibile pe site-ul CCIAT și pe pagina de Facebook.

publicitate Timisoara banner maxagro