Loc de joacă din cartierul Freidorf din Timișoara, modernizat

locul de joaca petofi sandor din timisoara, reabilitat2

Prichindeii din cartierul Freidorf din Timișoara se pot bucura de un spațiu de joacă modern, sigur și colorat. Asta după ce primăria a reabilitat locul de pe Petofi Sandor.

Vești bune pentru micuții din cartierul Freidorf. Primăria Timișoara anunță că a reabilitat locul de joacă Petofi Sandor. Mai precis, din această săptămână, prichindeii se pot bucura de un spațiu de joacă modern, sigur și foarte colorat.

„Au fost instalate echipamente de joacă noi: leagăne colorate, o căsuță din lemn, o masă de ping-pong, iar cele vechi au fost reparate și vopsite. Pe toată suprafața locului de joacă a fost așezat un strat de tartan, pentru a-i feri pe micuți de accidentări”, a informat instituția.

locul de joaca petofi sandor din timisoara, reabilitat3

Potrivit Primăriei Timișoara, reabilitarea parcului continuă cu înlocuirea băncilor și îngrijirea spațiului verde din preajma locului de joacă.

Stiri Timisoara si Resita publicitate online dacus 05 iulie 2024 Stiri Timisoara Publicitate online Brantner 1000x100px

Ne dorim ca acest loc de joacă să devină un spațiu potrivit pentru familii, unde părinții și bunicii se pot bucura de momente de relaxare, în timpul în care cei mici se distrează în voie”, a detaliat instituția.

locul de joaca petofi sandor din timisoara, reabilitat1

locul de joaca petofi sandor din timisoara, reabilitat4

stiri Timisoara publicitate si promovare online banner maxagro Stiri Timisoara si Resita STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/