Incendiu cu victime în Gara de Nord din Timișoara!

La primele ore ale dimineții, în Gara de Nord din Timișoara s-a dat alarma. Mai multe vagoane dezafectate au fost cuprinse de flăcări. Un om a murit, iar un altul a ajuns la spital cu arsuri grave.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Timiș a fost solicitat să intervină în această dimineață la un incendiu izbucnit în Gara de Nord din Timișoara. Mai multe vagoane au fost cuprinse de flăcări, iar două persoane au suferit arsuri, una dintre ele pierzându-și viața. Victima care a supraviețuit este un bărbat, însă persoana decedată nu a fost încă identificată.

„În jurul orei 5.00, ISU Timiș a fost solicitat să intervină pentru lichidarea unui incendiu la vagoane dezafectate, în Gara de Nord din Timișoara. La locul intervenției s-au deplasat 4 autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autocisternă, o autoscară mecanică, o autosanitară SMURD, un ofițer și 16 subofițeri. În urma incendiului au ars elementele combustibile din două vagoane. Din nefericire, s-au înregistrat o victimă carbonizată și o victimă cu arsuri de gradul 2 și 3, care a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale”, transmite Elena Megherea, purtătorul de cuvânt al ISU Timiș.

Intervenția pompierilor a durat circa două ore și jumătate. Cauza probabilă a incendiului este focul deschis în spații închise. Rămâne ca organele de anchetă să stabilească dacă cele două persoane erau oameni ai străzii care au aprins focul în vagoanele dezafectate pentru a se încălzi.