INCALIFICABIL! SUBURBAN! Președintele Dunca amenință o tânără: „Bă p….! Mă urc cu picioarele pe tine!”

untitled design high quality (1)

La scurt timp după ce PNL l-a instalat șef al Consiliului Județean Caraș-Severin, Romeo Dunca și-a arătat caracterul și puterea! A vrut să meargă peste o tânără să o calce în picioare!

Două tinere, vecine de cartier cu președintele Dunca, au avut proasta inspirație să-i semnaleze primei doamne a Banatului de Munte că patrupedul acesteia umblă rănit, pe străzi. Doamna Dunca le-a sunat undeva după miezul nopții și le-a luat în șuturi. Puțin înainte de ora 1.00! Și-a amintit a doua zi că ea ar fi fost cea jignită. Le-a telefonat din nou celor două tinere! Imediat și-a intrat în rol Romeo Dunca, la acea dată proaspăt președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin. „Mă p….! Mă auzi? Vaco! Tu dacă o faci pe nevastă-mea curvă, eu vin și mă urc cu picioarele pe tine, băga-te-aș în p…. mă-tii! Unde stai? Dă-mi adresa! Nu ți-e rușine? Nesimțito!”, i-a răcnit Romeo Dunca tinerei căreia nu-i venea să creadă ce aude urechilor de la cel pentru care PNL a garantat că va dezvolta Caraș-Severinul.

Dar președintele Dunca nu s-a oprit aici. A continuat pe un ton amenințător, folosind un limbaj reprobabil: „Te bag în p…. mă-tii! Auzi? Unde locuiești?” Tânăra îi explică în zadar că prima doamnă a Caraș-Severinului este cea care și-a permis să le sune noaptea, la ora 1 fără un sfert, nu invers, că le-a înjurat în limba rusă și că are și dovezi în acest sens, înregistrând dialogul. Aflând că inclusiv el a fost înregistrat înjurând și amenințând incalificabil și fiind atenționat că totul va fi făcut public, Romeo Dunca a lăsat-o mai moale. A revenit cu un apel cerându-și scuze, implorând să fie iertat, temându-se că va plăti politic pentru mârlăniile de care este în stare. Asta și după ce s-a convins că soția sa a generat totul. A fost însă prea târziu. Tânăra se convinsese deja cine este președintele Romeo Dunca: „Nu mi se pare normal să mă înjurați și să mă faceți în toate felurile. Dețineți totuși o anumită funcție, foarte respectată, nu mi se pare normal să aveți o așa ieșire! (…) Ar trebui să vă reconsiderați comportamentul, atitudinea și vorbele. (…) Nu are nicio importanță partidul de care aparțineți sau funcția pe care o aveți”.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Atât de repede să i se fi urcat puterea la cap lui Romeo Dunca?

 

 

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/