Încă un dosar pentru viol și pornografie infantilă la Oravița

Încă un orăvițean se alege cu dosar penal pentru viol și șantaj în urma episodului din luna septembrie 2016, episod în care a fost deja trimis în judecată, în stare de arest, Bogdan Andrei Nicoriciu.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Oravița au reușit să stabilească starea de fapt din acea noapte. Minora de 13 ani a fost sunată de către Romario Gabriel Bercheș, un orăvițean de 17 ani pentru care fata făcuse o pasiune, care a chemat-o la o adresă din oraș. Pentru că fata era la un local, a declinat invitația, dar, după mai multe insistențe telefonice, s-a decis să se întâlnească cu Bercheș fără a ști că mai sunt și alți băieți în locuință.

Bercheș se vorbise inițial cu Bogdan Nicoriciu (foto), la a cărui casă se aflau, să o atragă pe minoră aici pentru ca acesta din urmă să întrețină relații cu tânăra. Mai mult, cei doi, cărora s-a alăturat și un alt treilea, B.M., au intrat în dormitor și au fixat unul din telefoane pe modulul pentru filmat, în ideea filmării scenelor erotice cu minora. Când a ajuns, minora a fost întâmpinată de Bercheș, care a condus-o în cameră, după care, sub scuza că trebuie să lege câinele, a plecat din cameră, lăsând minora singură. Imediat a intrat în cameră Nicoriciu care a încuiat ușa și i-a explicat că nimeni nu iese din acea cameră decât după ce el va face sex. Minora a refuzat categoric, dar Nicoriciu a trecut la amenințări și violențe.

Văzând că nu poate ieși din cameră, minora începe să dramatizeze și spune că nu și-a început viața sexuală, că este virgină și că nu vrea să-și piardă virginitatea la 13 ani, iar Nicoriciu îi propune, în consecință, să întrețină doar raporturi orale și anale.

gif card de energie dacus 1000x100

Din dorința de a scăpa cât mai repede de sechestrare, minora dă curs dorințelor lui Nicoriciu și, la un moment dat, când Nicoriciu îi spune că ar fi dezvirginat-o, fata sare din pat și cere din nou să fie lăsată să plece, moment în care a și scos o piatră pe care o avea în poșetă pentru a se apăra de câini și l-a lovit pe Nicoriciu cu acea piatră, însă fără sorți de izbândă. „Nu pleci de aici până nu ejaculez”, i-a spus Nicoriciu, care a refuzat să-i deschisă ușa și a continuat să întrețină raporturi sexuale cu victima.

CITEȘTE ȘI: ȘOCANT. Minor de 15 ani, acuzat că ar fi violat o fată de 13! [UPDATE]

După ce l-au trimis în judecată pe Nicoriciu, procurorii au decis că și Romario Gabriel Bercheș este vinovat și au disjuns față de acesta un dosar penal pentru viol și șantaj, deoarece acesta este cel care a atras-o pe minoră în locuința lui Nicoriciu. La rândul său, Bogdan Nicoriciu este judecat în stare de arest la domiciliu, Judecătoria Oravița respingând de mai multe ori solicitarea de înlocuire a măsurii de arest la domiciliu cu controlul judiciar.

Muzeul TM
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/