ȘOCANT. Minor de 15 ani, acuzat că ar fi violat o fată de 13! [UPDATE]

Caz șocant în Oravița! O fată de doar 13 ani ar fi fost violată de un băiat de 15, fiind ademenită de fostul ei iubit în locuința sa. Întreaga scenă a fost filmată, iar imaginile au fost trimise familiei fetei.

Un caz incredibil a ieșit la iveală în Oravița! O minoră de 13 ani ar fi fost agresată sexual de un băiat cu 2 ani mai mare. Totul s-a petrecut la începutul lunii septembrie, atunci când fostul iubit al fetei, un tânăr de 17 ani, a chemat-o în apartamentul în care locuia. Într-o cameră o aștepta un alt băiat de 15 ani, cel care a și întreținut relații intime cu ea. Imaginile au ajuns la familia fetei, bunica minorei fiind cea care a anunțat Poliția. Filmarea a ajuns și pe mâna anchetatorilor care vor stabili ce s-a întâmplat cu exactitate.

Fata are un certificat medico-legal care atestă actul sexual. Băiatul de 15 ani a fost reținut pentru 24 de ore, iar la această oră este prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pentru viol.

leader board 728 x 90 px

UPDATE, ora 13.30

IPJ Caraş-Severin a transmis primele informaţii oficiale despre violul de la Oraviţa. „Polițiștii orașului Oravița au efectuat cercetări față de un minor de 15 ani, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de viol și șantaj. Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal, fiind reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere si Arestare Preventivă Caraș-Severin”, a confirmat Cecilia Dăneţ, purtător de cuvânt al Poliţiei.

Polițiștii din Oravița au fost sesizați în 22 septembrie cu privire la faptul că o minoră în vârstă de 13 ani ar fi fost violată. „În fapt, în noaptea de 16/17 septembrie, un minor de 15 ani, aflat într-un imobil de pe raza localității Oravița împreună cu o minoră în vârstă de 13 ani, prin întrebuințarea de amenințări și acte de violență, ar fi întreținut relații sexuale cu aceasta. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de viol și șantaj. Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bănuitului”, informează IPJ Caraş-Severin.

UPDATE, ora 16.00

Pe numele inculpatului, Judecătoria Oravița a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Decizia nu este definitivă. Ea poate fi atacată cu recurs la Tribunalul Caraș-Severin.

viol-exclusiv

Rămâi pe expressdebanat.ro! Revenim cu informații!