Încă un apel fals cu bombă la Liceul Piarist! Zeci de persoane evacuate

Aproximativ 50 de elevi și profesori ai Liceului Piarist din Timișoara au fost evacuați, luni seara, după ce un apel la 112 anunța prezența unei bombe. Apelantul este client vechi al Poliției.

Alarma s-a dat după lăsarea întunericului, dar o parte a elevilor și dascălilor încă erau în școală pentru că participau la o întâlnire. Au mers la fața locului polițiștii și pompierii.

„Astăzi, 21 noiembrie, polițiștii Secției 1 Urbane Timișoara au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că în incinta liceului situat pe strada Piața Regina Maria din municipiul Timișoara s-ar afla o bombă. Imediat, la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție, echipa priotehnică din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, pompierii și echipaje medicale pentru stabilirea situației de fapt, persoanele din incinta liceului fiind evacuate”, a transmis IPJ Timiș.

Potrivit unor surse, apelantul este același adolescent care a mai pus pe jar forțele de intervenție de cel puțin 2 ori anul acesta.

„În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că este o alarmă falsă, iar apelantul este un tânăr, în vârstă de 16 ani, acesta urmând să fie sancționat contravențional”, mai aflăm de la IPJ Timiș.

Același băiat a mai anunțat prezența unei bombe chiar la același liceu.