Încă un an pe podiumul celor mai buni. Dacus Bricolaj garantează și în 2022 produse de top

dacus
1000x100

A trecut un an și jumătate de când Dacus bricolaj s-a deschis la Caransebeș, fiind cel mai mare magazin de bricolaj din zonă, o firmă jumătate română și jumătate poloneză ce a adus pe piață doar produse de calitate superioară și oferte imbatabile. 

O nouă experiență și o gură de oxigen pentru toți clienții de pe raza municipiului Caransebeș și nu numai, o reprezintă investitorul Dacus, cel are a venit pe piața de retail exact atunci când cererea depășea oferta și clienții erau dornici de tot ce înseamnă nou.

Gama de produse diversificate și de calitate prezente pe rafturile magazinului, au condus la o cifră actuală de afaceri care, după a cum a declarat administratorul firmei, a fost peste așteptările primului an de activitate.

„Atunci când am deschis Dacus nu am crezut că va fi așa un succes. Oamenii din tot județul ne-au trecut pragul, și nu mică ne-a fost mirarea când și vecinii din Timiș și alte județe ne-au vizitat și au și cumpărat de la noi. Am traversat perioade dificile din punct de vedere economic, fiind și noi afectați de toată această criză pandemică, dar ne-am revenit și am continuat povestea în stilul caracteristic, cu seriozitate, atenție la detalii și profesionalism în muncă. Consider că aceste elemente sunt primordiale în crearea unui business de succes”, a declarat omul de afaceri Gheorghe Țeudan.

Locația, ce oferă un spațiu de 4500 mp în interior, o grădină exterioară de 600 mp, un depozit de materiale grele de 2000 mp și 150 de locuri de parcare vă așteaptă și în acest an, 2022, cu o gamă variată de produse, de la cele de grădinărit, decorațiuni pentru casă, electrocasnice sau echipamente de protecție.

Fie că vorbim de renovarea casei, a grădinii sau de produse speciale pentru sărbători, magazinul Dacus este alegerea perfectă din toate punctele de vedere, mai ales că pentru acest an locația promite și mai multă diversitate și unicitate în ceea ce privește marfa.

Om de afaceri cu experiență, Gheorghe Țeudan apreciază că și prețurile practicate în magazin au fost gândite în funcție de bugetul fiecăruia, astfel încât orice nevoie să poată fi acoperită. „Doar așa vom fi capabili să ne fidelizăm clienții, să fim atenți la nevoile fiecăruia și să rămânem printre preferați, pe această vastă plajă a retailerilor. Sperăm într-un 2022 încununat de succese, cu proiecte noi și mai ambițioase și clienți la fel de prietenoși și fideli ca și până acum!”

Magazinul este situat pe strada Lunca Grofului, Buchin, în parcul industrial Buchin-Caransebeș, iar programul de lucru este zilnic, de la ora 08:00 la ora 21:00.