Încă un an în TOP! Pentru Termoconstruct, cifrele vorbesc de la sine

gif card de energie dacus 1000x100 alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Riscuri asumate, câștiguri garantate! Perseverența, sesizarea oportunităților, disponibilitatea pentru muncă, spiritul de inițiativă și căutarea certitudinilor sunt stelele care au clasat Termoconstruct în topul firmelor de construcții și retail din vestul țării.

În lumea afacerilor pentru oamenii de succes, munca este o vocație, nu o ocupație și asta o confirmă cifrele care nuanțează adevărata valoare a unui manager, dar și a întregii echipe, ce au un singur scop principal: succesul.

publicitate online in ziar Express de Banat

Cu o prezență pe piața de renovări, construcții și retail încă din anul 2007, firma Termoconstruct se clasează la ora actuală pe unul dintre primele locuri în distribuția și comercializarea materialelor de finisaje și construcții, compania distribuind materialele în județele Caraș-Severin, Timiș, Arad, Bihor și Hunedoara prin intermediul rețelei de agenți de vânzări.

„Când vine vorba de Termoconstruct, nu sunt deloc modest. Este afacerea de suflet, în care am investit timp, răbdare, dar mai ales pasiune, fapt bine resimțit atât de clienți, prin serviciile de calitate oferite, cât și de partenerii noștri care continuă să ne ofere tot suportul”, a declarat Samuel Barbu, managerul firmei.

„Ca să clarificăm situația și pentru a nu lăsa loc de interpretări, lucrurile se prezintă astfel: în perioada 2016-2017 am avut o creștere de 36% cifră de afaceri (retail și servicii) și un profit de 33%. Dacă în 2016 am înregistrat 174.212 clienți, creșterea a fost semnificativă anul următor, când am furnizat servicii pentru 204.214 clienți și am continuat să creștem și în acest an prin: calitate, execuția mai multor lucrări și grija pentru angajații noștri, pe care îi formăm și îi dezvoltăm profesional, continuu”, a mai subliniat antreprenorul.

Cele peste 10.000 de produse de cea mai bună calitate care se regăsesc în magazinele Termoconstruct sunt asigurate de producători cu renume mondial și aici îi amintim pe: KNAUF, BAUMIT, AUSTROTHERM, CAPAROL, BRAMAC, ELPRECO și RAIKO.

Firma Termoconstruct,cu un efectiv de peste 90 de angajați, are o cifră de afaceri de peste 6 milioane de euro și are deschise, în prezent, 9 magazine și depozite situate în Reșița, Timișoara, Gătaia, Anina, Răcășdia, Bocșa, Oțelu Roșu și Caransebeș (Orșovei și Pipirig), precum și un mare număr de magazine partenere.

Cu o echipă de meseriași profesionistă care se poate ocupa de toate aspectele referitoare la construcție, de la organizarea de șantier și până la achiziția materialelor, TERMOCONSTRUCT execută lucrări de construcții, renovări, șarpante/acoperișuri, instalații sanitare, termice, electrice, canalizări, izolații termice la blocuri și construcții civile, peste 70% din termoizolațiile realizate în Reșița și Bocșa fiind rezultatul muncii echipelor de meseriași ai Termoconstruct.

zpd publicitate Timisoara banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/