Încă o recunoștință internațională pentru gust! AUR’A Sparkling, premiată la concursul organizat de americanii de la The Fine Water Society

aura,apa
explo 1000x200

Concursul internațional Taste & Design Awards 2021, organizat de The Fine Water Society și desfășurat la Bled în Slovenia, și-a premiat câștigătorii. Printre participanții din toată lumea s-a făcut remarcată și AUR’A Sparkling.

Recunoscuți la nivel mondial pentru profesionalism și pentru experiență, Michael Mascha, Niko Huber, Milin Patel, Jeanette Fili, Elena Berg, cei cinci somelieri internaționali de apă care au compus juriul, au acordat apei carbogazificate AUR’A un argint meritat la categoria mediu carbogazoasă.

„E o bucurie și o încântare, ca fiecare premiu pe care l-am primit în acești cinci ani de când îmbuteliem apa la Ocna de Fier. Fiecare moment de acest fel încununează multă muncă, preocupare și pasiune. Domeniul de activitate în care activăm este foarte activ și competitiv. Faptul că AUR’A reușește să se impună cu fiecare ocazie este o confirmare a unor calități excepționale” spune managerul general al companiei producătoare, Horațiu Rada.

aura premiu

Chiar dacă apa plată este produsul cel mai important, cel mai cerut și cel mai apreciat, AUR’A plată fiind o apă de izvor alcalină natural, cu conținut natural de coloizi de aur și argint, echilibrată mineral și cu conținut redus de sare, și varianta carbogazificată are succes.

Aur’a Sparkling face față celor mai avizate gusturi, este răcoroasă, ideală pentru sezonul estival, hidratantă, intensă dar nu exagerat, hotărâtă dar nu decisiv, plăcută, este o apă care face impresie bună de la prima înghițitură. Elegantă, cu atitudine, gust echilibrat și senzație răcoritoare, AUR’A carbogazificată este o adevărată sursă de energie bună, un partener de încredere în serile de vară și o minunată alegere pentru oricine își dorește ceva efervescent cu adevărat special.