Încă o petrecere oprită de polițiștii din Timiș, în weekend. Sute de amenzi au fost date pentru încălcarea regulilor anti-Covid

ipj 3
casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Polițiștii timișeni au dat aproape 150 de amenzi, în weekend, pentru nerespectarea normelor privind prevenirea cu infecția Covid-19. Într-o comună din județ, autoritățile au oprit și o petrecere privată, unde au aplicat sancțiuni în valoare de 14.000 de lei. 

Controalele au fost făcute de polițiști, împreună cu agenții locali, jandarmi, pompieri și inspectori ITM. Duminică au fost verificate 164 de societăți comerciale, 128 de mijloace de transport și au fost legitimate 2.500 de persoane.

Cele mai multe amenzi, 136, în valoare de 37.500 lei, au fost date pentru nepurtarea măștii de protecție, iar alte 3 sancțiuni – în valoare de 500 de lei – pentru nerespectarea interdicțiilor privind circulația sau deplasarea.

„De asemenea, au fost aplicate 10 sancțiuni contravenționale, în valoare de 14.000 de lei, pentru participarea la o petrecere privată, în localitatea Beba Veche din județul Timiș. Menționăm faptul că, la petrecere nu au fost multe persoane, deoarece aceasta a fost întreruptă de către polițiști chiar în momentul începerii.”, transmite IPJ Timiș.

promovare banner maxagro Muzeul TM

Purtarea măștii de protecție este încă obligatorie în toate spațiile publice închise și deschise, la locul de muncă și în mijloacele de transport în comun. De asemenea, circulația persoanelor nevaccinate este interzisă în afara locuinței sau gospodăriei, între orele 22-05, iar unitățile comerciale au program până la ora 21.

De asemenea, activitatea restaurantelor, cafenelelor și teraselor este permisă până la 50% din capacitate, între orele 05-21, iar barurile, cluburile și discotecile sunt închise. Evenimentele private și spectacolele sunt interzise, iar spectatorii nu au voie să participe la competițiile sportive.

STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/