Încă o instituție din Caraș-Severin va fi condusă de o femeie

Femeile câștigă teren în rândul funcțiilor de conducere din Caraș-Severin. După ce managementul Spitalului Județean de Urgență din Reșița i-a fost atribuit Cristinei Bacer, șefia unei alte instituții cărășene a fost preluată de o altă femeie.

Mandatul lui Leon Barbu în fruntea AJFP Caraș-Severin a încetat ieri, când, prin ordin al președintelui ANAF, a fost împuternicită o altă persoană la conducerea instituției. Monica Dimcea (foto) este noul director al Agenției Județene a Finanțelor Publice Caraș-Severin, decizia de numire fiind semnată de către președintele ANAF. Aceasta îl înlocuiește pe Leon Barbu, care a deținut anul trecut această funcție.

Monica Dimcea a absolvit Liceul Economic din Reșița și Facultatea de Drept a Universității „Lucian Blaga” din Sibiu și a lucrat ca jurist la AFP Caransebeș. De asemenea, aceasta a condus și Direcția pentru Contribuabili Mijlocii Caraș-Severin. „Doamna Dimcea a fost împuternicită de către președintele Agenției cu data de 12 iunie 2017”, ne-a confirmat Ion Dragomir, directorul Direcției Regionale a Finanțelor Publice Timișoara.

leader board 728 x 90 px

CITEȘTE ȘI: Managementul Spitalului Județean din Reșița, în mâinile unei femei. Jaro Marsalic rămâne în standby