În vremuri tulburi, omenia și seriozitatea rămân cele mai de preț calități. Bucură-te de toate acestea la Medici’s!

A trecut mai bine de un an de la declanșarea pandemiei cauzată de noul virus Sars Cov2, iar în sectorul medical lucrurile par să bată pasul pe loc. Experimente, incertitudini, frică și deseori chiar panică totală din partea pacienților. „Omul sfințește totuși locul”, iar clinicile Medici’s se pot lăuda, fără teamă, cu astfel de exemple.

Este nevoie doar de o scurtă privire peste perioada mai 2020 – mai 2021 și oricât de mult încerci să vezi altfel lucrurile, la o analiză obiectivă, situația devine clară: nu s-au schimbat prea multe. Oboseală și doar o luptă nesfârșită a medicilor cu acest inamic invizibil. Nu spitale noi, prea putine paturi suplimentare, nu condiții suficiente de igienă, nu siguranță și încredere că totul va fi bine, într-un final.

Când cifrele alarmante legate de îmbolnăviri și decese, când starea de panică indusă de mass-media și depresia instalată în rândul populației au făcut ravagii, singurul colac de salvare trebuie să vină din partea unităților spitalicești, responsabilii direcți și principali pentru remedierea situației. Dar oare este așa? Da! Unii o confirmă cu vârf și îndesat!

Floarea care a reușit să aducă un strop de primăvară a răsărit, cum era de așteptat, în curtea privaților, și ei luptători in linia întâi pe câmpul de luptă. Servicii ca în occident din toate punctele de vedere. Și acest fapt îl confirmă clinicile Medici’s din Timișoara, de la portar, până la CEO, dr. Adrian Bădescu.

Seriozitate, profesionalism, calitate – rigoare germană. Bogat sau sărac, nu contează. Pentru fiecare există un zâmbet, un tratament corect și o carte de vizită, liantul care transforma relația pacient-medic în cea de prieten-pacient. Modelată după standarde nemțești, Medici’s nu se putea prezenta altfel decât sub cupola elegantului și a bunului gust. În oricare dintre clinicile acestora te prezenți (Academica, Arzthaus sau Clinics&Baby) și orice specialitate ai alege, poți fi sigur că nu dai greș.

Nu îți garantează nimeni luna de pe cer, în condițiile în care virusul încă este parșiv și te lovește unde și când nici nu te aștepți, dar se încearcă imposibilul pentru vindecarea ta. De la recepție, unde angajații te întâmpină mereu cu un zâmbet sincer și recomandări prețioase, la simplele analize de laborator, urmate de consultul în cabinete impecabile și cu medici pe măsură, până la anumite neclarități pe care le ai, și ale căror soluții pot veni chiar de la CEO-ul clinicii, dr. Adrian Bădescu, omul empatic, elegant și a cărui bună dispoziție te molipsește de fiecare dată. Toate acestea sunt dovezi clare că, da, se poate. Se poate și este absolut necesar chiar și un zâmbet oferit de la omul în care îți pui toată încrederea că te va face bine.

Chiar dacă perioada critică de pandemie a afectat majoritatea afacerilor, pasiunea, perseverența și mai ales profesionalismul au fost cele care au făcut trecerea mai ușoară spre noi orizonturi. Planurile de viitor ale clinicilor Medici’s nu se opresc aici, ci vor continua cu proiecte mărețe ale căror scop nu vizează altceva decât dezvoltarea business-ului și bunăstarea pacienților.