În vreme de război doar umanitatea mai contează. Bacolux Hotels din Băile Herculane îi va găzdui pe refugiați

timisoara capitala 2023 gif card de energie dacus 1000x100

Hotelurile Afrodita Resort & Spa și Diana, perlele din stațiunea de pe Valea Cernei, se alătură campaniei umanitare naționale dedicate celor pentru care România a devenit, de câteva zile, a doua casă.

Fie că se află în tranzit sau aleg să rămână în țară până la finalul conflictului armat, oamenii care fug din calea războiului au de acum tot mai multe variante de ajutor și chiar dacă cei mai mulți au ales alte zone ale țării pentru stabilirea temporară și sud-vestul țării este pregătit să-i întâmpine cu brațele deschise.

„Suntem pregătiți să oferim susținere pentru refugiații care au nevoie de ajutor. Am luat legătura cu asociații și cu alți hotelieri din apropierea vămilor, care deja găzduiesc persoanele care au nevoie de adăpost, și am transmis disponibilitatea și posibilitățile noastre pentru a ne putea contacta și pentru a-i redirecționa către noi. Suntem destul de departe de zona în care este nevoie acum urgent de cazare, însă suntem pregătiți cu 40, 50 de locuri pe care le putem pune la dispoziția celor ce vor solicita pentru regim de tranzit sau mai mult.

publicitate tmc 640

Ne dorim să fim alături atât de persoanele care au în acest moment nevoie de ajutor, cât și de colegii din turism care s-au mobilizat într-un număr impresionant. În fața unei astfel de tragedii și dureri imense, nu putem sta pasivi, trebuie să dăm dovadă de compasiune și să le fim alături acestor oameni cu tot ce putem.”, au spus reprezentații Bacolux Hotels.

publicitate Timisoara banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/