În Valea Domanului, după amenzi vin şi primele

Antrenorul Gică Barbu a sancţionat şapte jucători cu 25 la sută din salarii din cauza evoluţiilor mai puţin convingătoare din ultimele etape, când nici rezultatele nu au fost pe măsura aşteptărilor.

Arşi la buzunar, rosso-nerii au ocazia să scape de amenzi dacă înving astăzi, în deplasare, Millenium Giarmata. Preşedintele Cristian Bobar a anunţat că jucătorii au promisă o primă în cazul în care vor lua toate cele trei punte, astfel încât nimeni să nu simtă sancţiunile dictate de Gică Barbu. „Antrenorul nu a fost mulţumit de toţi jucătorii şi a dictat acele amenzi. E corect însă ca atunci când joacă bine şi obţin rezultate pozitive să le acordăm prime. E important să şi poată lua banii”, a spus Bobar.

Tot astăzi, de la ora 15, Muncitorul Reşiţa joacă acasă, de fapt, pe stadionul din Lupac, cu Flacăra Făget. Echipa lui Lolea a suferit runda trecută primul eşec în acest sezon şi vrea să treacă repede peste înfrângerea de la Lugoj. A treia reprezentantă a judeţului în Liga a III-a, FC Caransebeş, primeşte vizita Jiului Rovinari. Partida e programată mâine, de la ora 15.

Comments

 1. Gusca says:

  Giarmata- FCM Resita 2-2 la pauza. Pentru noi au inscris Covaci si Costescu.

 2. Gusca says:

  3-2

 3. LuxPhotoFuchs says:

  Iata cum timisorenii scriu despre un meci din Caras despre un meci al celor din … Faget!!!
  Flacăra primeşte un prim gol dar tot nu pierde: 1-1 la Lupac
  vineri 5 Oct, de Sergiu Vegheş
  Flacăra Făget a rămas neînvinsă şi după cea de-a şasea etapă a Seriei 4 în Divizia C, chiar dacă a primit un prim gol stagional, pe fondul unui start moale de meci, după 370 de minute de redute ferecate, însă se poate declara frustrată de a nu fi întors complet în favoarea ei disputa din fieful nou-promovatei Muncitorul Reşiţa, la Lupac: 1-1.

  Iani Veron (foto), de felul său închizător, cu o bună constituţie fizică, a egalat la nici un sfert de oră după ce era introdus în teren de preofesorul Brândescu, fructificînd în minutul 73, cu un cap de la 10 metri, o centrare retrimisă după o minge respinsă de reşiţeni.

  Flacăra a cedat astfel şefia seriei, motrenilor, care au trecut cu 4-1 de Vulturii Lugoj, dar timişenii lui Brândescu rămîn cu 3 succese şi două remize, un foarte bun palmares de început pentru o grupare cu mari probleme în returul trecut. Şi apropo de lugojeni, urmează un derby timişean, în Calea Şagului, week-end-ul viitor. “Nu prea sunt mulţumit, la cît de mult am ratat… Am ratat şi un penalty!”, ne-a spus Brândescu.

  Muncitorul a început mai tare, apelînd la o ploaie de mingi lungi şi rezultînd suficiente cornere pentru a creşte presiunea în careul lui Burtic. Evoluînd mai bărbăteşte, atitudine la care “n-am răspuns la fel de bărbăteşte”, după cum a caracterizat antrenorul timişorean replica de start a elevilor săi, reşiţenii au profitat de o minge respinsă din careu, după un corner, marcînd cu un şut, în minutul 10: 1-0.

  Mai apoi jocul s-a echilibrat, fără însă ca Flacăra să-şi cristalizeze acţiunile ofensive, şi totuşi, minutul 44 i-a adus şansa egalării, graţie unui penalty acordat pentru un henţ în careu, în urma unei centrări. Doar că Gălan, căpitan care de regulă ia în sarcina sa executarea penalty-urilor, a ratat, şutînd pe jos, în stînga sa, dreapta portarului, care a prins.

  Repriza decundă a fost o altă mîncare de peşte, a timişorenilor: “Am jucat mult mai bine, cu răbdare, am pasat, am dominat clar, posesia a fost bună. S-a jucat numai la o poartă şi am avut destule ocazii, de exemplu prin Andronic, singur la 6 metri, cu capul, Szalkai, dar a scos portarul, o centrare în 6 metri pentru Briciu, care a şutat din întoarcere, pe jos, iar portarul a deviat în corner”, ne-a mai relatat Brândescu.

  “Sunt mulţumit de atitudinea, efortul şi momentele bune din joc ale echipei mele, precum şi de răbdarea, buna posesie şi jocul de pase de după pauză, dar păcat că n-am forţat un pic la 1-1, pentru că puteam să cîştigăm, însă cred că ne-am mulţumit cu puţin”, ne-a spus Sorin Brândescu după drawul de la Lupac, unde cărăşenii au avut şi galerie.

  Fără Abiodun, accidentat, Flacăra Făget a jucat în Caraş-Severin cu Burtic – Birău, Ştefanovici, Gălan – cpt., Toma – Speroni, Fuchs, Briciu (75, Dobre), Perju-Silaghi (60, Veron) – Andronic, Szalkai (75, Cărpinişan). Pe bancă: Rădulescu – Scînteie, Tuculea, Ciobai.

 4. fcm-ist says:

  bai fuchs aici e un articol despre FCM RESITA. daca acum esti crainic la Muncitoru comentezi pe orice articol vrei ? de ce nu ai intrat pe un articol unde se scrie de lupte ,handbal ,box ,gloria ? imputit ai fost imputit ai ramas.

 5. suporterul ros negru says:

  se pare ca vulpoiul fuchs a uitat ce a patit cu suporteri din VD. se pare ca amaratu a uitat cum a fugit din conferinta de presa cand s-au facut dezvaluiri despre el.se pare ca a uitat cum a fost dat afara de la Fotbal Vest la o simpla scrisoare semnata de 3 suporteri. acum se pare ca isi arata iar colti dar muscatura lui e ca unui purice ca si altadata.NOI cand muscam ,muscam bine.

 6. news says:

  din pacate traim vremuri tot mai tulburi. ma frapat cata rautate e in lumea asta.o stire din ziarul adevarul arata unde a ajuns nationalismul extremist din ungaria.
  Andras Kerenyi, preşedintele comunităţii evreieşti din sudul capitalei ungare, a fost rănit uşor şi nu necesită îngrijiri medicale.

  Preşedintele Asociaţiei comunităţii evreieşti din Ungaria, Gusztav Zoltai, a declarat pentru agenţia ungară MTI, că tinerii l-au lovit pe Andras Kerenyi în stomac, strigându-i: „Evrei spurcaţi, veţi muri cu toţii”.

 7. news says:

  Ungurii o comit din nou, au dat o lege prin care condamna la inchisoare intre 1-5 ani pe cei care vand terenuri agricole strainilor. Oare de ce nu au au dat una din asta si la noi cat au fost in Guvern?

 8. Gusca says:

  Vremuri grele se anunta pentru clubul din Valea Domanului. In tot ce e implicat interesul si politicul se duce dracului.Gurile rele spun ca Dinel Staicu a facut si ceva afaceri cu scandura in Resita noastra. Cineva a promis ca ne va pune la dispozitie unele documente care atesta asta si noi ca buni locuitori ai acestui oras nu putem sa nu le prezentam pe postul local de televiziune.Avem actele cu semnaturile celor care au vandut CSM-ul ,daca este adevarat ca Staicu a facut afaceri cu scandura in orasul nostru multe lucruri se vor limpezi.
  Politicieni trebuie sa inteleaga ca spiritul ros negru nu a murit.Politicieni trebuie sa stie ca suporteri din VD chiar sunt suporteri adevarati, suporteri care nu predau steagul niciodata. Noi nu suntem traseisti politici ,noi am decis sa ramanem in VD sa ne aparam familia ,o familie greu incercata incepand cu data de 25.06.2002 cand CSM a fost vandut si in curand desfintat.

 9. Gusca says:

  Multi dusmani mai avem. Interesele sunt atat de mari ? La fiecare dusman am raspuns inteligent.Iata un exemplu si aviz amatorilor.
  „Jandarmul“ Fuchs, deconspirat
  Luni 4 Iunie 2007
  După încheierea meciului de fotbal din Valea Domanului, dintre FCM Reşiţa şi FC Baia Mare, a izbucnit un nou scandal. Marcel Guşcă (foto), liderul Gurdiei Rosso-Nera, a ieşit în faţa ziariştilor cu declaraţii-şoc. Vizat, culmea, un om din presă, Petru Fuchs. „De câteva luni, pe diverse site-uri şi forumuri apar acuze grave la adresa mea şi, implicit, la adresa galeriei noastre, a afirmat Guşcă. Aceste postări erau semnate de un aşa-zis «jandarm reşiţean», care nu făcea decât să incite suporterii împotriva jandarmilor şi, automat, jandarmii reacţionau împotriva suporterilor, vizavi de reacţia noastră. Erau ameninţări ale unui anumit «jandarm reşiţean», la adresa noastră, eu şi alţi suporteri răspundeam ca atare şi de aici această duşmănie între noi şi Jandarmerie“. Marcel Guşcă a susţinut că „jandarmul“ a fost deconspirat: „Cum în galerie nu avem numai lăcătuşi şi frezori, informaticienii din licee au descoperit cine este acest «jandarm». Menţionez încă o dată că acesta a săvârşit un fapt deosebit de grav: a incitat suporterii la violenţă împotriva jandarmilor. Am aici toate dovezile necesare. Îmi pare rău că persoana respectivă a fugit de aici şi nu a rămas, pentru că ştia că voi ieşi în această conferinţă de presă şi voi face aceste dezvăluiri. Este vorba de un ziarist, iar acesta se numeşte Petre Fuchs. Am aici 20 de pagini de dovezi, primite de la trei surse. Nu îmi voi dezvălui sursele, pentru a le proteja în acest moment. Domnul Fuchs a incitat la violenţă suporterii împotriva jandarmilor şi, în urma răspunsurilor noastre pe diferite site-uri, jandarmii împotriva noastră“. Liderul Guardiei a precizat că toate dovezile au fost prezentate comandantului Jandarmeriei Caraş-Severin, Sorin Axinte, şi preşedintelui FCM Reşiţa, Dan Izvernari, căruia i-a solicitat ridicarea acreditării ziaristului Petru Fuchs. „Sunt atacuri de luni de zile, dar am aşteptat ultima etapă pentru a le dezvălui. Domnul Fuchs (îi spun domnul, deşi nu merită) a ştiut că voi fi prezent aici şi a fugit“, a conchis Guşcă. Am vrut să-i aflăm părerea „jandarmului“, dar n-am reuşit. Fugise.

  Eugen Cotarcea
  Ziarul 24 de ore

 10. LuxPhotoFuchs says:

  Sunt evreu si nu mi-e rusine de etnia mea nici de numele meu cu care imi semnez comentariile!!

 11. suporter csm says:

  nu etnia este o problema pentru noi ci felul tau de a fi. trecutul tau ca asa zis jandarm ,amenintarile tale ca voi ziaristi sunteti a patra putere in stat,ca scrieti cum vreti si desfintati pe cine vreti,inclusiv comentariul tau cu echipa Muncitorul pe un articol dedicat FCM este tot o provocare din partea ta.cu toate provocarile astea iti faci si etnia si numele de ras si episodul -jandarmul resitean – dovedeste asta.
  in alta ordine de idei tot respectu echipei Muncitorul. postarea fostului ziarist de doi bani a fost pus cu buna stiinta aici in speranta ca ne vom lua la cearta.rezultatul gospodarilor este unul bun si baieti de acolo cu lolea in frunte merita felicitati. noi astialalti ne vrem CSM-UL INAPOI .
  NE VREM CLUBUL INAPOI ! NE VREM CLUBUL INAPOI ! NE VREM CLUBUL INAPOI !

 12. rossonerul86 says:

  Suntem putin, dar suntem UNITI, pentru o singura dreptate. Domnilor nu vrem altceva decat CSM-ul inapoi,
  RESPECT CELOR CE AU SCRIS ISTORIA ROS-NEAGRA
  DISPRET FATA DE CEI CE VOR RAUL CSM-UL.
  Mereu pentru culori, mereu pentru echipa.
  CSM, CSM singura iubire E.