Vezi ce jucători au fost puşi pe liber!

Eliminarea ruşinoasă din Cupa României şi remiza cu Muncitorul dintr-un meci amical i-au fost suficiente antrenorului Gică Barbu pentru a-şi da seama că lotul avut la dispoziţie e încă destul de subţire ca să satisfacă pretenţiile sale, ale preşedintelui Cristi Bobar şi, mai ales, ale suporterilor.

Amânarea startului campionatului pentru data de 1 septembrie îi oferă posibilitatea antrenorului Barbu să facă alte schimbări în lot. Nemulţumit de prestaţia unor jucători, acesta i-a anunţat că nu mai intră în vederile sale. Uţiu, Bîrsan şi Blaga îşi caută echipe, în timp ce Casian Doană va merge, cel mai probabil, sub formă de împrumut, la concitadina Muncitorul.
În locul lor vin alţi jucători, cu unii dintre ei negocierile fiind deja în curs de finalizare. “Astăzi aşteptăm un închizător de la U Cluj, Covaci, pe care Gică Barbu îl cunoaşte bine, a lucrat cu el, şi suntem în discuţii cu Dinu Sânmărtean, fratele lui Sânmărtean de la Vaslui. Joacă fundaş stânga, post pe care am avut probleme. E posibil să mai vină şi alţii încercăm să întărim lotul până la startul campionatului”, a declarat Bobar.
Gică Barbu mai poate trage concluzii despre schimbările ce se impun la echipă miercuri, când rosso-nerii joacă un nou meci amical, la Timişoara, cu Poli.

Comments

  1. Reşiţeanul says:

    Mare scofală că s-au disponibilizat Blaga şi Bârsan, doi jucători aduşi cu căteva zile înainte de la Cluj şi Oradea!!
    Campionatul ligii a III-a începe VINERI 31 august!!! Oare câţi jucători aduşi de Gică Barbu sunt mai buni decât Cassy?