Au început înscrierile pentru campionatul de minifotbal

Asociaţia Judeţeană de Minifotbal Caraş-Severin şi Clubul Sportiv,,Sabrina” organizează la Reșița și Caransebeș a II-a ediție a Campionatului Judeţean de Minifotbal Caraş-Severin Amatori, care se va desfăşura în perioada septembrie 2012 – iunie 2013, sub egida Federaţiei de Minifotbal din România.

La acest campionat se pot înscrie jucători cu vârste cuprinse între 16 – 70 de ani care nu activează în Liga I, II, III de fotbal şi Futsal. Înscrierile au început deja și toate echipele care vor să ia parte la competiţie mai au timp până în data de 20 august. Prima clasată va fi declarată Campioana Judeţului Caraş-Severin şi va participa la Turneul Final organizat de către Federaţia de Minifotbal din România.

„Fac un apel către toate echipele care vor să se mai înscrie până în data de 20 august. În data de întâi septembrie va avea loc  prima etapă a campionatului județean de minifotbal. Vreau să spun că din acest an voie să joace și jucătorii de liga a IV-a și a V-a”, a precizat Dorin Voina, președintele CS Fotbal-Tenis Sabrina Reșița.

leader board 728 x 90 px