„În PSD Caraș-Severin sunt mulți dezamăgiți și nemulțumiri! Nu vom reuși în 2020 să avem din nou președintele Consiliului Județean!”

Liderul social-democrat de pe Valea Bistrei, Luca Mălăiescu, își avertizează colegii din PSD Caraș-Severin! Rezultatul de la europarlamentare nu e întâmplător, iar strategia din filiala condusă de Luminița Jivan e aproape inexistentă!

Mălăiescu a fost unul dintre cei care i-au cerut demisia lui Liviu Dragnea cu mult timp înainte ca acesta să îngroape PSD-ul și să se ducă la pușcărie. Tot Mălăiescu este printre puținii care recunosc că PSD Caraș-Severin a înregistrat un eșec la alegerile europarlamentare, spre deosebire de cei care se mint că e un rezultat bun doar datorită faptului că este peste media pe țară. Șeful organizației PSD Oțelu Roșu nu mizează neapărat pe schimbarea Luminiței Jivan, dar avertizează că PSD se poate duce mult mai jos de atât dacă nu se iau deciziile corecte. Nu mâine, acum!

„Nu am discutat, nu s-a făcut o analiză amplă a scorului pe care l-am scos la nivel de județ, probabil în ședința următoare se va face această analiză, dar sunt mulți dezamăgiți și nemulțumiri în organizația județeană. Sunt colegi care au nemulțumiri de faptul că această campanie nu s-a făcut cum trebuie. Nu cred că este momentul acum să discutăm despre schimbări. Cred că acest lucru ar dăuna organizației, în primul rând trebuie să tragem o linie, avem foarte multe lacune de rezolvat. Una dintre lacunele pe care le consider eu foarte importante este o strategie pe perioadă medie și lungă a organizației județene, pentru că noi până acum am mers doar din inerție și acest lucru ne-a dăunat. Nu mai este mult până vin alegerile prezidențiale! La anul vin localele și Consiliul Județean, care sunt niște alegeri foarte importante. La ora actuală, cred că nu ne putem gândi cu seriozitate să facem o alință cu vreun partid la nivel de județ și, cu siguranță, nu vom reuși în 2020, la nivel de Consiliu Județean, să adunăm o majoritate pentru a avea din nou președintele Consiliului Județean”, a declarat Luca Mălăiescu.

Pasul înapoi făcut de toți cei care sunt percepuți drept oamenii lui Dragnea e absolut obligatoriu, mai spune Mălăiescu. Luminița Jivan s-a folosit tot timpul de relația pe care o are cu fostul lider PSD, însă totul ar fi fost mai mult de fațadă. „Doamna deputat Luminița Jivan putem spune că a fost una dintre apropiatele lui Liviu Dragnea, dar nicidecum atât de apropiată precum doamna ministru Carmen Dan. Putem spune că a fost cel mult protejată de domnul președinte Liviu Dragnea, nicidecum o apropiată”, a explicat social-democratul. Cu alte cuvinte, Luminița Jivan nu e neapărat să facă un pas în spate. Zarurile se aruncă săptămâna asta!

banner 970 x 250