În pași de hip-hop spre Primărie, Adi Torma visează vapoare de croazieră la Moldova Nouă!

explo 1000x200

Pe ritmurile și rimele lui Rapp’Aga, cu Ion Chisăliță, “singurul primar adevărat”, și Marcel Vela, „cel mai bun primar din Caraș-Severin” alături, amenințat de Iustina Turnea cu bătaia dacă nu-l va trimite acasă pe Matei Lupu și cu vreo 600-700 de oameni în spate, liberalul Adrian Torma și-a lansat aseară candidatura pentru Primăria Moldova Nouă.

Liberalii au făcut show în sala de evenimente “Alex” din orașul de la Dunăre, mișcarea M9 Revolution, prin care susținătorii lui Adrian Torma își vor orașul înapoi, însemnând deja câteva sute bune de persoane. Candidatul PNL pentru Primăria Moldova Nouă și-a făcut apariția în sala plină pe muzică împrumutată din galele K 1, flancat de tot ce au mai bun la ora asta liberalii în Caraș-Severin. Sala a rămas minute bune în picioare pentru că, imediat, Rapp’Aga a dat drumul rimelor prin care își cântă nemulțumirea față de ceea ce este astăzi Moldova Nouă și, totodată, susținerea pentru Adi Torma.

Rând pe rând, fostul primar al orașului, Ion Chisăliță, inconfundabila Iustina Turnea sau președintele PNL Caraș-Severin, Marcel Vela, le-au explicat celor prezenți de ce e nevoie ca Adi Torma să fie noul primar al orașului și de ce e absolut necesar ca pesedistul Matei Lupu să plece de la șefia administrației publice locale. Nimeni, niciun cuvânt despre ceilalți candidați, dovadă clară că liberalii nici nu-i iau în seamă pe Eugen Băleanu sau Toni Novăcescu. Amenințat în glumă cu bătaia de către Iustina Turnea dacă nu va ajunge primar după votul din 5 iunie, Adi Torma a ținut să liniștească pe toată lumea imediat ce a pus mâna pe microfon. Nu m-au butut nici mama, nici tata, nici doamna Iustina Turnea nu va avea ocazia! 2016 poate fi un an istoric după ce în 2012 am ratat momentul, atunci când am avut cel mai bun primar (n.r. – Ion Chisăliță). Această călătorie, pentru că eu așa o consider, a plecat de la nemulțumirea legată de felul în care arată comunitatea noastră. Moldova Nouă, acum 20 de ani, era un oraș modern, frumos, astăzi, arată cel mai rău. Trebuie să ne implicăm, așa nu se mai poate! Cred că Moldova Nouă merită altceva. Domnul Chisăliță a reușit câteva proiecte de excepție pentru Moldova Nouă, în acest moment unele dintre ele nici nu sunt funcționale! Nu e doar lupta mea, ci a întregii comunități!”,  a spus Torma stârnind ropote de aplauze.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157665636543393″]

Candidatul PNL pentru Primăria Moldova Nouă a dat apoi timpul în urmă, cu exact 20 de ani, și a povestit simpatizanților săi cum s-a născut compania Auto Alex și cum a ajuns să cunoască succesul de astăzi. Și nu a făcut-o deloc întâmplător, pentru că același succes îl anticipează și la cârma orașului. Eram un tânăr de 19 ani care visam să pot dezvolta mai mult decât un magazin cu patru oameni, mama, tata, eu și Alin, fratele meu. În fiecare seară visam multe proiecte. Acum doi ani am decis să mă implic în viața politică. De doi ani visez un oraș modern, visez ca vapoarele de croazieră să se oprească în Moldova Nouă, să avem parcuri pentru copiii noștri, să avem o zonă de agrement, să mă simt respectat în casa mea, în Moldova Nouă. Visul meu de acum 20 de ani l-am putut duce la îndeplinire cu familia și colegii din firmă. Acum, acest vis îl pot duce doar împreună cu oamenii din Moldova Nouă. Împreună vom aduce soarele pe cerul din Moldova Nouă!”, a afirmat Adi Torma.

Favorit în sondajele comandate de liberali, Adi Torma atrage atenția că lupta nu va fi deloc ușoară și în final a trimis câteva săgeți otrăvite către tabăra social-democrată, care va miza pe actualul edil-șef, Matei Lupu. “Acum doi ani când m-am implicat în PNL nu mulți din interior vedeau lucrurile cum le văd eu. Vedeau că schimbăm ceva cu altceva la fel, doar cu alt nume. Pe parcursul celor doi ani au înțeles că Adi Torma nu vrea să se compromită cu nimeni. Am o echipă de oameni competenți. Lupta nu e ușoară, e extrem de grea, cu oameni foarte răi, ei dacă pierd ciolanul nu mai înseamnă nimic, nu știu să trăiască fără așa ceva. Să trimitem lupii la pădure!”, a încheiat Torma pe un ton foarte optimist, transmis întregii săli. Ion Chisăliță, fostul primar al orașului, a lăsat să se înțeleagă faptul că Adi Torma va putea conta oricând pe experiența sa: Cred că a ajuns la maturitatea necesară pentru a câștiga războiul, Primăria Moldova Nouă pentru totdeauna. Am să-i predau lui Adi Torma și minunatei lui echipe de consilieri o arhivă electronică, să se înțeleagă tot ce se află în spatele strategiilor de dezvoltare a orașului, lăsate în sertare prăfuite,  planurile de dezvoltare a orașului, ca atunci când intră în primărie, să nu mai piardă vremea, să fie bine pregătit și din punct de vedere al specificului orașului”.

banner 970 x 250