„În pandemie mă plictisesc, mă sperii sau mă formez”, webinar pentru tineri și copii, organizat de ATOR Banatul de Munte

explo 1000x200

Instalarea noului coronavirus pe teritoriul României nu doar că și-a pus amprenta asupra sistemului de sănătate și asupra sistemului economic, ci a reușit să lase un mare semn de întrebare în ceea ce privește viitorul. Altfel, dacă adulții se văd în postura de nu-și mai putea păstra locul de muncă, copiii și tinerii nu mai au o viziune clară asupra reușitei în viață.

Pentru a înlătura ceața creată de contextul epidemiologic, ATOR Banatul de Munte îi invită pe toți elevii de gimnaziu și liceu să ia parte la atelierul online „În pandemie mă plictisesc, mă sperii sau mă formez”, programat să aibă loc vineri, 6 noiembrie, ora 18.00, pe platforma Zoom, acolo unde invitatul special, Alexandra Nadane, președintele Asociației „România pentru viață”, e gata să ajute publicul țintă să găsească cele mai bune soluții pentru a depăși această perioadă sumbră, dar mai ales pentru a scoate la iveală abilități nebănuite, abilități care, odată puse în aplicare, pot vindeca rănile produse.

Înscrierile sunt gratuite pentru toți cei interesați să participe la evenimentul online. Tot ceea ce trebuie să facă viitorii participanți este să trimită numele, prenumele, vârsta și localitatea de proveniență fie pe adresa de email: ator.bm@yahoo.com, fie printr-un mesaj privat pe pagina de Facebook: ATOR Banatul de Munte.

Sursa foto principal: banatulazi.ro.

banner 970 x 250