În pandemie, glumele despre căsnicie l-au trimis pe medicul timişorean Alin Georgescu direct în finala iUmor, sezonul nouă

Cuib de vise 1000x100

Salvator de vieți omenești în viața de zi cu zi, Alin Georgescu, în vârstă de 44 de ani, pasionat de poezie și glume de bun-gust, a reușit, în cadrul celei de-a șaptea ediții iUmor, sezonul nouă, să-i convingă pe jurați, prin intermediul numărului de stand-up pregătit, că își merită locul în marea finală alături de ceilalți șase preferați ai telespectatorilor. Medicul bănățean a despicat firul în patru pe tema căsniciei, spre deliciul și încântarea urmăritorilor.

Fără ca discursul în fața publicului să-i pară o noutate, ținând cont de vasta experiență pe care a acumulat-o, încă din 2013, în cadrul Toastmasters International, organizație nonprofit care gestionează cluburi în întreaga lume cu scopul de a-și ajuta membrii în dezvoltarea abilităților de vorbire în public și leadership, totuși Alin Georgescu a mărturisit, în cadrul unui interviu acordat pentru expressdebanat.ro, că a trăit cele mai mari emoții din viața sa pe scena iUmor.

Despre ce anume l-a determinat să participe la acest concurs, dar și despre gândurile care îi treceau prin minte în timpul momentului prezentat în fața juriului a vorbit medicul din capitala Banatului:

„Am urmărit această emisiune TV încă de la început. Fiind un om plin de viață, iubitor de poezie și glume, mă gândeam, într-o dimineață, în lunile de izolare, că mi-ar părea rău ca emisiunea să nu mai aibă continuitate, iar eu să nu fii apucat să ajung acolo. Așa am luat hotărârea de a mă înscrie. Au fost etape de preselecție, apoi audițiile și participarea. Am trăit emoții foarte mari. E normal să ai emoții atâta vreme cât pui suflet și vrei ca lucrurile să iasă bine. M-am prezentat acolo fără nicio așteptare, pe principiul: să nu-mi fac iluzii, ca să nu am deziluzii. Nefiind comediant de profesie, nu știam cum va reacționa publicul, cei de acasă. Mă întrebam dacă naturalețea mea o să prindă în acea zonă a țării”.

Deși a fost ținut departe de una din etapele firești ale vieții, timișoreanul nu a avut nicio reținere în a-și construi momentul de stand-up pe tema căsniciei. A fost inspirat în acest sens din viața de zi cu zi, de cuplurile din jurul său, „de atâția oameni care își duc căsnicia ca pe o povară”. Întrucât a reușit să vorbească despre toate „răutățile pământului, cu stil, fără să fie bădăran”, bănățeanul a reușit să capteze atenția juratului Cătălin Ștefan Ioan, cunoscut sub pseudonimul Cheloo, lucru pe care nu oricine o poate face:

„A fost o bucurie ca domnul Cătălin Ștefan Ion, în calitate de jurat, să aprecieze ceea ce pregătisem. El are o abilitate aparte de a gusta glumele macabre. Am avut ocazia de a-i cunoaște pe toți cei de la masa juriului, nu doar de la televizor. Sunt niște oameni minunați. Emoția de a-i revedea este mare, însă știu că nu voi reveni acolo în vizită. Nefiind comediant, acest lucru mă împovărează și mai tare.”, a mai explicat Georgescu.

„Recomand fiecărui om să-și urmeze visul, să își facă bucuria vieții și a sufletului”

STPT job 1000x200

Chiar dacă, momentan, se bucură de miile de felicitări venite din partea celor care l-au urmărit cu interes săptămâna trecută, Alin Georgescu este conștient că revenirea pe scena iUmor va trebui să depășească așteptările primei apariții. În plus, el recomandă tuturor celor care au o anumită pasiune să nu renunțe la a o materializa pentru că, spune el, „acest lucru reprezintă, de fapt, să evoluezi ca om”:

„Nu m-am gândit încă ce temă voi aborda pentru următoarea apariție. Acum trăiesc emoția și chiar dacă m-aș fi gândit la vreo idee, nu aș destăinui-o, asta pentru ca publicul să o poată savura așa cum o prezint, așa cum o livrez. Sunt conștient că nu mă pot duce cu cinci glume bunicele. Recomand fiecărui om să-și urmeze visul, să își facă bucuria vieții și a sufletului. Dacă este pasionat de ceva, să o facă. De ce? Ca să trăiască acea emoție, ca să evolueze ca om”.

Despre Alin Georgescu

Pentru Alin Georgescu, Banatul este acasă. În comuna Gârnic din zona Clisura Dunării și-a petrecut vacanțele, locul de unde provin bunicii materni. A urmat cursurile Liceului Teoretic „General Dragalina” Oravița, după care s-a îndreptat spre capitala Banatului, unde își desfășoară activitatea în calitate de medic, acesta fiind specializat în: masaj, nutriție, remodelare corporală și estetică noninvazivă, iar lista poate continua.

Sursa foto principal: a1.ro.

Sursa foto: radardemedia.ro; ziuadevest.ro.

Muzeul TM
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/