Ne dați sau nu ne dați? Halloween pentru copii la Lugoj

Pandemia de coronavirus a redus mare parte din activitățile obișnuite. Cu toate acestea, există încă o mulțime de modalități prin care oamenii, în special copiii, să se bucure de socializare în condiții de siguranță.

Pentru a veni în întâmpinarea micilor lugojeni, Camelia Verșan Roșu de la „Cu și despre oameni” organizează, la sfârșit de săptămână, o acțiune inedită pentru a marca ziua de Halloween.

„Vrem să oferim copiilor o mică bucurie de Halloween. Și da, știu că este o sărbătoare împrumutată, însă bucuria rămâne bucurie chiar dacă vine din altă țară. Mămici, tătici, bunici, costumați copiii de Halloween, dați-le și un ghiozdănel și veniți cu ei sâmbătă, 31 octombrie, la ora 11.00, la fântâna din fața Catedralei Greco-Catolice «Coborârea Sfântului Spirit», din Piața I.C. Drăgan, lângă Poliție”, explică lugojeanca.

De la punctul de întâlnire, copiii vor pleca spre mai multe magazine și cafenele din oraș care au dorit să ia parte la activitate, așteptându-i pe micuți cu bomboane, conform tradiției de Halloween.

Desigur, toți participanții vor purta măști de protecție, iar bomboanele vor fi dăruite în aer liber, astfel încât măsurile de prevenție să fie respectate.