În comuna Dumbrăvița începe marea asfaltare! Primăria pune la punct peste 2 kilometri de străzi!

dumbravita
explo 1000x200

La Dumbrăvița începe cel mai complex proiect de infrastructură rutieră din istoria comunei. Mai precis, în urma unei investiții de 1,2 milioane de euro, se vor asfalta mai multe străzi pe o lungime de peste doi kilometri.

Anunț important pentru locuitorii dintr-o comună lipită de Timișoara. Horia Bugarin, primarul din Dumbrăvița, anunță că, în această săptămână, a fost semnat cel mai complex proiect de infrastructură rutieră din istoria comunei.

Proiectul prevede lucrări pe toată trama stradală, de la asfaltare, îngroparea rețelelor de curent și de telecomunicații, iluminatul stradal, trotuare, preluarea apelor pluviale, calmatoare și până la realizarea spațiului verde, cu copaci plantați. Vor fi asfaltate străzile: Arinului, Rodiei, Oxigen, Brad, Socului, Freziei, Torda, Modena, Trandafirilor, Constantin cel Mare și Graz”, a declarat Horia Bugarin.

Licitația a fost câștigată de SC Antepriza Construcții Edilitare SRL, urmând a fi asfaltați 2,1 kilometri. Prima predare de amplasament are loc la începutul săptămânii viitoare.

Contractul are o valoare de peste 1,2 milioane de euro, banii fiind asigurați din bugetul local al Primăriei Dumbrăvița. Lucrările ar trebui finalizate în cel mult un an.

horia bugarin

banner 970 x 250