Mutați banchetul de la oraș la munte! Alegeți Muntele Mic și distrați-vă în cea mai tare locație!

montis

Marele party de absolvire se mută de acum pe Muntele Mic. Natură, munte, aer proaspăt, mâncare din belșug, băuturi alese și multă, multă distracție! Asta promit hotelierii celor care aleg să își sărbătorească cea mai importantă petrecere din an – banchetul – la munte.

Timpul trece cu pași repezi și mai sunt doar câteva săptămâni până la marele party, așa că astăzi vă spunem de ce Muntele Mic este cea mai tare locație pentru absolvire.

Nu-i așa că vreți să fiți diferiți și să aveți parte de o experiență de neuitat? Restaurantele din oraș sunt cele mai utilizate atunci când vine vorba de petrecerea de sfârșit de an. Și așa cum știm cu toții, de fiecare dată elevii și studenții au parte de același meniu, locație și ornamente. Sălile pentru evenimente sunt folosite în fiecare weekend, ba chiar și în timpul săptămânii, iar absolvenții întâmpină mereu probleme atunci când vine vorba de alegerea datelor pentru petrecere. Toate acestea pot dispărea dacă alegeți să mutați banchetul de la oraș la munte!

montis

Montis Hotel&Spa este o unitate de cazare notată cu 4 stele, care vă pune la dispoziție un cadru natural deosebit, o sală încăpătoare de evenimente, un meniu bogat cu preparate delicioase, diversitate în ceea ce privește băuturile și camere ce îmbină modernul cu confortul. Restaurantul este condus de un bucătar chef român care se joacă cu preparatele tradiționale de la noi din țară și adaugă magie la preparatele inspirate din bucătăria internațională. În plus, barul hotelului deține cele mai bune cocktailuri, vinuri, prosecco și șampania care face ca totul să fie de neuitat. Evenimentul vostru de poveste poate avea loc într-o zonă montană, cu toate facilitățile incluse, având parte de distracție înconjurați de aerul proaspăt al brazilor.

montis (2)

Căldura se instaurează la munte, așa că odată cu petrecerea de absolvire puteți avea parte și de activități specifice sezonului călduros: plimbări pe munte, drumeții cu bicicleta, zboruri cu parapanta, plimbare cu elicopterul, plimbări cu mașini de teren și, ce ați spune și de un fotograf profesionist?

publicitate ziar expresb 1000x100 pizzeria Dimitrios 1000x100

montis (5)

Zona montană este perfectă și pentru pozele de album. În apropierea stațiunii de vacanță se află mai multe zone potrivite pentru pozele de sfârșit de an: Poiana Mărului, Cascada Șucu, păduri dese, locuri la altitudine înaltă de unde poate fi imortalizată toată stațiunea, Poiana Narciselor, care este o încântare în această perioadă, fiind un loc plin de flori. În plus, după noaptea plină de distracție, puteți dedica o zi relaxării. Montis deține piscină interioară cu apă încălzită, saună uscată, spa și un maseur profesionist. Totodată, zona este înconjurată de pădurea care oferă o priveliște care îți taie răsuflarea, brazii fiind îmbăiați în soare, iar aerul proaspăt menținându-se pe tot parcursul zilei.

montis (4)

Alegeți să aveți cele mai frumoase amintiri într-un loc împădurit, cu o priveliște incredibilă, multă liniște, relaxare, aer curat, facilități la nivelul celor din occident și natură cât cuprinde. Montis Hotel&Spa deține o capacitate mare de camere, astfel puteți invita și alte persoane importante pe lângă profesori. Zilele trec repede, așa că pentru a avea parte de cea mai bună ofertă pentru voi, vă recomandăm să vă luați o grijă și să vă rezervați locația din timp pentru cea mai frumoasă absolvire.

montis (3)

Pentru noutăți și rezervări puteți urmări hotelul pe rețelele de socializare https://www.facebook.com/montishotel, https://www.instagram.com/hotel.montis/ sau puteți accesa https://www.hotel-montis.ro/.

untitled design set 970x90 px