„În cei doi ani de mandat nu se văd foarte multe lucruri făcute în Caraș-Severin!”

Doctorul Paul Purea, consilier județean din partea PMP, a contabilizat realizările administrației județene din actualul mandat: ceva mai mult decât nimic!

Apreciat pentru că spune mai tot timpul lucrurilor pe nume, fără să țină cont de jocurile de culise care se fac pe scena politică, Paul Purea nu a adoptat altă poziție nici când a fost provocat la dialog de Express de Banat. De la bun început acesta a recunoscut că în aproape doi ani de mandat nu s-a realizat mare lucru. „Până la ora asta nu se văd foarte multe lucruri făcute, dar proiecte există, sunt în derulare și eu sunt foarte convins că anul acesta o să fie și implementate. Până la sfârșitul mandatului nostru eu sunt convins că o să se facă multe lucruri care nu s-au făcut în decursul celor 28 de ani de când, zicem noi, s-a schimbat ceva în România”, a declarat consilierul județean.

Revenit în țară după mai mulți ani petrecuți în sistemul de sănătate din Germania, Paul Purea a constatat și el că mai marii conducători ai țării au fost în realitate preocupați doar să distrugă și să se îmbogățească. „Trebuie să o spunem pe șleau acum, noi, românii, nu putem să facem un proiect la timp, un proiect de asemenea anvergură încât să fie luat în evidența Uniunii Europene și după aceea să ajungă la absorbția banilor respectivi. Al doilea motiv ar fi că din banii europeni nu se prea poate fura, adică trebuie pe undeva să dai o explicație cu ce ai făcut. Mai inventivi și mai inovativi, mai vizionari în a înjgheba hoția decât anumiți argonauți români, să nu le zicem politicieni, nu există. Noi nu avem altă preocupare dimineața când ne trezim decât numai să vedem, ieri am furat un litru de motorină sau de benzină, astăzi trebuie să fur doi!”, a mai afirmat Paul Purea, spunând totodată că nu a sesizat astfel de lucruri și în Consiliul Județean Caraș-Severin: „Nu știu, posibil, dar habar nu am, nici nu mă interesează prea mult!”

Referitor la inițiativele sale și ale colegului de partid, vicepreședintele CJ Ionuț Popovici, Paul Purea a povestit că există planificate două obiective mari și care poate ar trebui avute în vedere de întregul Consiliu Județean: infrastructura și sănătatea. „Asta este ce mi-am propus eu. Spre exemplu, pentru mine personal, sunt importante drumurile din Almăj, despre care nici nu am cuvinte să vă vorbesc, despre gropile acelea”, a mărturisit consilierul PMP. Referitor la sănătate, Purea are gânduri mari cu compartimentul de primiri urgențe și cu heliportul. Heliport care, am aflat de curând, nu se va mai face!