Aquacaraș-ul, controlat de PSD-PMP după artificiul lui Frunzăverde!

Liderul liberalilor din Consiliul Local Reșița, Hadrian Popescu, demontează acuzațiile potrivit cărora primarul Reșiței și majoritatea PNL-Partidul Verde ar fi încercat executarea societății, care, implicit, ar fi însemnat pierderea a zeci de milioane de euro!

Cu Aquacaraș lucrurile sunt destul de complicate. Într-adevăr, este ultima șansă de a reuși fazarea creditului pe care Consiliul Județean l-a girat. În 2 aprilie este un deadline, trebuie să aibă cei 6 milioane de euro”, a declarat Hadrian Popescu pentru expressdebanat.ro.

Acesta se teme ca nu cumva UAT-urile din județ să fie obligate să contribuie cu vreo 20 de milioane de euro în condițiile în care acționarul majoritar, administrația județeană, are controlul asupra societății. „Consiliul Județean este acționar majoritar, dar nu are măcar un robinet sau un metru de țeavă, nu e beneficiarul niciunei investiții, este o situație oarecum anacronică, să-i zicem. Consiliul Județean nu ar trebui să fie acționar majoritar. A luat controlul când era condus de Frunzăverde, un artificiu făcut atunci de Sorin Frunzăverde. Consiliul Județean nu are un metru de țeavă, Consiliul Județean nu are un robinet, nu este beneficiarul niciunei investiții și atunci părerea mea este că nu ar trebui să fie acționar majoritar. Acum, cu garantarea creditului, să zicem că lucrurile revin la normal, adică și-au asumat și ei o posibilă cheltuială”, a explicat liderul Grupului PNL din Consiliul Local Reșița.

Interviu Express , Hadrian Popescu – Consilier Local Resita

Declarații incendiare și subiecte care ard! Consilierul local Hadrian Popescu, liderul PNL din forul reșițean, atac dur la adresa noului director al Aquacaraș, Nicolae Miu Ciobanu! Despre investitori, parcări, fotbal și multe altele, în Interviul Express!

Gepostet von Express de Banat am Freitag, 16. Februar 2018