Pe locuri, fiți gata, start… la joacă și distracție! [FOTO]

Cine ar spune NU distracției? Indiferent de vârstă, fiecare reșițean merită din când în când câteva ore de relaxare într-un mediu plăcut. Și dacă vorbim despre copii, cu atât mai mult! Iată că acum la Reșița se poate!

Despre orașul Reșița s-au spus și se spun multe. De cele mai multe ori, cu impact negativ. De ce? Este o întrebare la care foarte mulți dintre voi aveți deja răspunsul: oraș sărac, firme puține, populație în scădere, industrie la pământ, turism prea puțin exploatat și lista poate continua.

Ce nu ar fi corect să se spună despre Reșița este că oamenii nu știu să se distreze sau că nu doresc să o facă. Mai ales când vine vorba despre cei mici, care din orice obiect, orice spațiu își creează un univers al lor, în care adulții pot fi doar spectatori.

Din dragoste pentru copii și din dorința de a le ocupa cât mai frumos timpul liber, a apărut acum 5 ani locul de joacă Kinder Club. Nu ar fi singurul din oraș, dar cei care i-au călcat pragul pot confirma că este cel mai spațios, cu jucării îngrijite și personal care se ocupă de siguranța și protecția micilor vizitatori. Fie că este vorba de o oră sau mai multe, fie că se organizează petreceri private, Kinder Club a devenit un trend în rândul copiilor din Reșița. Centrul de joacă este dotat cu tobogane, trambuline, labirinturi, jocuri mecanice, mingi, spații pentru desen și modelare, sală de mese și nelipsitul grup sanitar.

Ramona Crăc, administratorul acestei afaceri, ne-a declarat că a preferat acest business tocmai pentru ca și copiii din oraș să aibă un loc al lor, unde părinții să își poată lăsa odraslele în siguranță, iar dacă vine vorba despre o petrecere, să evite aglomerația și deranjul de acasă, mai ales pentru cei care locuiesc la bloc.

Prețul pentru o oră petrecută la locul de joacă este de 10 lei/copil, cei care optează pentru o petrecere și nu sunt deranjați de prezența altor copii, vor plăti 400 de lei, iar pentru cei care doresc o petrecere privată, taxa este de 500 de lei.

Unde este Kinder Club? În cartierul reșițean Govândari, situat pe Bulevardul Republicii, de pe strada Șurianu, într-un fost spațiu al unei centrale termice.

Orarul de funcționare este zilnic, între orele 17-21. Pentru grupurile organizate de către grădinițe, intrarea se poate face și dimineața, iar prețul este de 5 lei/copil. Dacă sunteți interesați de mai multe detalii, le găsiți și pe pagina de Facebook: Kinder Club Locdejoacă sau puteți apela numărul de telefon 0751 709 534.