În Caraș-Severin vor fi din nou alegeri. Vezi în ce localități!

Nici bine nu s-au încheiat alegerile prezidențiale că în anumite localități din județ vor fi organizate din nou alegeri.

Mai exact, în momentul de față, sunt vizate două: Ciudanovița, comună al cărei primar și-a pierdut viața nu cu mult timp în urmă, dar și Grădinari, al cărei edil-șef a fost condamnat la închisoare cu executare în cursul săptămânii trecute.

În Caraș-Severin, alte două localități ai căror lideri au fost condamnați pentru fapte de corupție sunt Prigor și Zăvoi. Atât Pavel Verindeanu, cât și Ion Scorobete însă nu vor să renunțe la scaunul de primar, ceea ce i-a determinat să atace decizia Instituției Prefectului de a-i suspenda din funcții. Astfel că în timp ce soarta lor pe linie administrativă se plimbă de la Tribunalul Caraș-Severin la Curtea de Apel Timișoara, cei doi încă sunt la cârma celor două comune.

Oficialii Instituției Prefectului estimează că, cel mai probabil, alegeri pentru Ciudanovița și Grădinari vor avea loc în primăvara anului următor, după ce prin Hotărâre de Guvern se stabilește data cu exactitate.

Comments

  1. alexandru nemoianu says:

    Ceeace se intampla in Prigor este un scandal.Acest Pavel Verindean trebuie trimis in inchisoare.Oricum sunt hotarat ca acest caz sa il prezint curtii de la Strassburgh si Curtii judiciare de la Venetia.