Împuşcat la o partidă de vânătoare! Medicii l-au băgat în sala de operații!

O partidă de vânătoare care a avut loc în această după-amiază în zona Ocna de Fier s-a terminat foarte prost, unul din vânători fiind rănit grav de o armă.

Un bărbat în vârstă de 64 de ani a fost transportat de urgenţă la spitalul din Reşiţa, cu o plagă împuşcată la nivelul abdomenului. Atât victima, cât şi martorii nefericitului eveniment spun că puşca s-a descărcat accidental. Organele de poliţie ajunse la faţa locului confirmă declaraţiile martorilor ocular. ,,În jurul orelor 17.30, Poliţia Oraşului Bocşa a fost sesizată cu privire la faptul că o persoană a fost rănită accidental cu o armă de vânătoare în zona Bocşa Nouă. Din primele cercetări s-a constatat că P.S., de 51 de ani, şi D.I., de 64 de ani, se aflau lângă un autoturism, P.S., a scos încărcătorul de la o armă de vânătoare şi a sprijinit-o de autoturism, însă a alunecat, iar la impactul cu solul arma s-a descărcat lovindu-l în zona abdomenului pe D.I.”, a precizat Ancuţa Cheţan, reprezentantul Poliţiei.

Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Reşiţa pentru îngrijiri medicale. ,,Medicul de pe Secţia Chirurgie a fost anunţat încă de la preluarea pacientului de către Ambulanţă că va fi nevoie de o intervenţie chirurgicală. Pacientul a fost stabilizat la UPU, după care a fost transportat în sala de operaţii”, a spus Violeta Florea, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Reşiţa.

În acelaşi timp se continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor şi cauzelor exacte ale producerii evenimentului. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

banner 1000 x 100 hd

Comments

  1. Cosmin says:

    Cat de curand se va intampla si la Firliug unde primarul Borduz face legea impreuna cu sefii din politia Caras, Timis si cei de la ITRSV.

    http://lugojonline.ro/index.php/actualitate/item/6925-caz-revoltator-politist-umilit-in-ultimul-hal-de-primarul-unei-localitati-la-o-partida-de-vanatoare-desfasurata-langa-lugoj