Împușcat în față de tatăl său cu o armă cumpărată din străinătate!

După ce un profesor de sport din Oravița a fost arestat preventiv pentru un incident asemănător, în acest weekend incidentul a avut loc la Măureni.

Aseară, Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean Reşiţa a sesizat Poliţia Municipiului Reşiţa cu privire la faptul că un tânăr s-a prezentat pentru a-i fi acordate îngrijiri medicale întrucât prezenta o leziune la nivelul feţei.

În urma investigaţiilor efectuate s-a constatat că tânărul, în vârstă de 18 ani, din Măureni, a deţinut ilegal o armă neletală cu aer comprimat la domiciliul său. Se pare că acesta ar fi procurat arma din străinătate, iar în cursul zilei a fost pe câmp unde a tras de mai multe ori după păsări. În seara zilei a lăsat arma în camera sa de lucru, iar tatăl său a manevrat-o greşit, aceasta s-a descărcat în direcţia tânărului pe care l-a rănit în zona feţei.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

Tânărul s-a prezentat la spital pentru a-i fi acordate îngrijiri medicale şi ulterior a fost transferat la Spitalul Clinic de Urgenţă Timişoara.

,,În prezent se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor şi uz de armă neletală, arma fiind confiscată”, a spus Ancuța Chețan, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

FOTO: hunedoaralibera.ro

banner 970 x 250

Comments

  1. Ppa says:

    Arme cu aer comprimat se pot cumpara si din Romania. In Germania nu se solicita autorizatie. A cumparat-o omul din strainatate pentru ca este mai ieftina. Accentul pus de redactor ca este din strainatate este neserios!

  2. Ppa says:

    “PUSCA REMINGTON aer comprimat, LEGALA 100%- Fara Autorizare, F.PUTERNICA, FULL METAL, airsoft,pistol+ BONUS= MUNITIE+ACCESORII+Taxe CURIER= PROMOTIE ! ” acest anunt este din Romania. Trebuie lamurita problema cu si fara autorizatie. Rugam Politia sa dea un Comunicat de presa si astfel sa evitam pe viitor dosarul penal.