Împreună, dar separați! Consiliul Local Caransebeș, convocat într-o „extraordinară“ de primarul Borcean, iar într-alta de vicele Isac!

În Consiliul Local Caransebeș continuă contrele dintre primarul liberal Felix Borcean și colegii consilieri, astfel că jocurile, chiar dacă edilul nu recunoaște că ar fi politice, tot la nivel politic se învârt.

Exemplul este clar demonstrat prin organizarea a două ședințe extraordinare de Consiliu Local, care deși ar putea fi comasate, pentru că nu sunt subiecte deosebit de grave, care să depindă de timp, ele sunt separat convocate, prima în 18 martie de către primarul Felix Borcean și a doua în 20 martie de către viceprimarul Marius Isac, ca lider al grupului PNL din Consiliu Local.

Dacă la prima este vorba de aprobarea unui proiect de hotărâre privind abrogarea HCL nr. 126 din 30.05.2017, la a doua ședință ar trebui validați următorii membri supleanți de pe lista PNL Caransebeș în Consiliul Local, în urma excluderii din partid a consilierilor considerați trădători Ioan Pop și Toma Tomășilă.

Și cum grupul PSD și-a anunțat intenția de a profita de toate pârghiile legale de a trage de timp pentru păstrarea majorității în Consiliul Local, nu putem să nu ne întrebăm de ce nu are loc doar o ședință extraordinară de Consiliu Local cu aceste puncte pe ordinea de zi?!